Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Η γυναίκα που έπνιξε τον σύζυγό της μιλά στην Τατιάνα μέσα από την φυλακή!

Αθώα ή κατηγορούμενη; Τι δηλώνει σήμερα η ίδια; Ποιες ήταν οι σχέσεις της, με τον θανόντα σύζυγό της και ποιες με τον γιο της;

Η Τατιάνα σε τηλεφωνική συνέντευξη που πραγματοποίησε, με την γυναίκα που φέρεται ότι έπνιξε τον σύζυγό της με μαξιλάρι, συζήτησε, μαζί της μέσα από τις φυλακές για την ζωή που εκείνη είχε ζήσει με τον θανόντα και τις κατηγορίες που της προσάπτουν. Η ίδια δύο χρόνια μετά, εξακολουθεί ν’ αρνείται κάθε κατηγορία και δηλώνει αθώα!

Πώς γνωρίστηκε όμως, μ’ εκείνον; ”Ήταν φίλος του αδερφού της μητέρας μου, ερχόταν στην βιοτεχνία που είχαμε για να περνάει την ώρα του. Δεν υπήρχε τίποτα μεταξύ μας, ήταν πολύ καλός φίλος με τον θείο μου, ερχόταν και πείνανε καφέ, εγώ δεν απέβλεπα σε κάτι απέναντί του. Η οικογένειά του δεν με ήθελε ευθύς εξαρχής και κυρίως, η συνυφάδα μου, η αδερφή της πεθεράς μου.”

Από την αρχή, η ίδια δεν ήθελε τον σύζυγό της κι η οικογένειά του, εκείνη. Πώς λοιπόν, έμεινε μαζί του 36 ολόκληρα χρόνια και γιατί έκανε σχέση μαζί του; ”Δεν έκανα σχέση μαζί του. Παντρευτήκαμε από ένα πείσμα, μετά από ενάμιση χρόνο, χωρίς να έχουμε σχέση, γιατί οι δικοί του τον πίεζαν να μην παντρευτεί κι ο πεθερός μου έλεγε ότι έκαναν οι άλλοι τι βλακεία και παντρεύτηκαν, τώρα θα παντρευτεί κι ο μικρός; Kι εμείς τι θ’ απογίνουμε; Αργότερα, όταν με γνώρισαν έλεγαν ότι έχουν και μία κόρη, κάτι που ενοχλούσε πάρα πολύ την συνυφάδα μου.”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε