Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Η κατάρα των Όσκαρ

H Σάντρα Μπούλοκ με τον σύζυγο της Τζέσε Τζέιμς. ΦΩΤΟ REUTERS
H Σάντρα Μπούλοκ με τον σύζυγο της Τζέσε Τζέιμς. ΦΩΤΟ REUTERS
Θα χωρίσει η Σάντρα Μπούλοκ; Την απάτησε ο σύζυγος της; Συνεχίζεται η κατάρα των…Όσκαρ…
 

 

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Σάντρα Μπούλοκ ανακοίνωσε πως δεν θα πάει στην πρεμιέρα της ταινίας της, “The Blind Side”, στο Λονδίνο, μετά την αποκάλυψη αμερικανικού περιοδικού πως ο σύζυγός της την απατά.
 
Η 45χρονη Μπούλοκ ενημέρωσε τη «Γουόρνερ Μπρος» (Warner Bros) ότι, εξαιτίας “απρόβλεπτων προσωπικών λόγων, είναι αδύνατον να ταξιδέψει στο εξωτερικό”.
 
Η ανακοίνωση αυτή της διάσημης ηθοποιού έρχεται μετά τη δημοσίευση στο περιοδικό «In Touch» συνέντευξης ενός μοντέλου από την Καλιφόρνια, η οποία ισχυρίζεται ότι είχε ερωτική σχέση με τον σύζυγο της Μπούλοκ, όταν εκείνη βρισκόταν στην Ατλάντα για τα γυρίσματα της ταινίας που της χάρισε το Όσκαρ.
 
Η Μπούλοκ παντρεύτηκε το 2005 τον 40χρονο Τζέσε Τζέιμς, κατασκευαστή μοτοσικλετών και σταρ των τηλεοπτικών «ριάλιτι». Στις πρόσφατες βραβεύσεις της τόνισε πως η επιτυχία της οφείλεται στην οικογενειακή της ευτυχία.
 
Αν η ιστορία αυτή αποδειχθεί αληθινή, η Μπούλοκ θα είναι μια ακόμα ηθοποιός που η σχέση της διαλύεται αμέσως μετά τη βράβευσή της με Όσκαρ.
 
Η “κατάρα των Όσκαρ” έχει μέχρι τώρα χτυπήσει τη Χίλαρι Σουάνκ, τη Χάλι Μπέρι, τη Ρις Γουίδερσπουν και την Τζούλια Ρόμπερτς.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε