Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Η κόρη του Pitt και της Jolie…στο στρατό!

To ζεύγος Brangelina φαίνεται πως έχει μία πολύ ξεχωριστή κόρη…

Η Shiloh είναι το πρώτο βιολογικό παιδί της Angelina Jolie και του Brad Pitt, που μεγαλώνουν έξι παιδιά. Η πολυαγαπηένη τους κόρη έχει τα τέταρτα γενέθλιά της κι οι γονείς της της ετοιμάζουν ένα ξεχωριστό παρτυ. Το πάρτυ αυτό θα έχει θέμα…το στρατό, όπως ζήτησε η ίδια η μικρή από το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ, πράγμα που είχαν κάνει μερικά χρόνια πριν για τον αδερφό της Maddox.

 “Στη Shiloh αρέσουν τα παιχνίδια για αγόρια. Ο Brad της αγόρασε ακόμα ένα jeep που είναι ασφαλές για παιδιά και σκέφτεται να της αγοράσει και ένα ποδηλατάκι για να κάνει μέσα στην περιουσία τους”, δήλωσε άνθρωπος από το περιβάλλον της οικογένειας.

Ο Pitt ξόδεψε περίπου 10.000 δολάρια για να αγοράσει αγορίστικα ρούχα στην 4χρονη Shiloh, αφού δεν ήθελε με τίποτα τα  ρούχα της αδερφής της Zahara. “Η Zahara φοράει πολύ κοριτσίστικα ρούχα, σε αντίθεση με τη Shiloh που προτιμάει τα αγορίστικα. Δεν της αρέσουν τα φορέματα και οι φούστες”, υποστηρίζει ο ίδιος άνθρωπος.

Σε παλαιότερη συνέντευξη μάλιστα του ηθοποιού αναφέρει ότι η  Shiloh απαντάει μόνο στο όνομα John ή Peter μιας και η αγαπημένη της κινηματογραφική ταινία είναι ο Peter Pan!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε