Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Η μαμά Φ. Τσακίρη στο TLIFE: ”Ανυπομονώ να κρατήσω στην αγκαλιά μου την κορούλα μου!”

Διάβασε όλα όσα δήλωσε η Φωτεινή στο TLIFE, λίγες ώρες μετά τον ερχομό της κόρης της…

Η όμορφη ηθοποιός, Φωτεινή Τσακίρη, που ενώθηκε με τον αγαπημένο της, Τάσο Γουσέτη, με τα ιερά δεσμά του γάμου στα τέλη Μαρτίου, έφερε την Πέμπτη στον κόσμο μία γλυκύτατη κορούλα. Η μικρή της πριγκίπισσα που γεννήθηκε στις 14.40 στο μαιευτήριο ΡΕΑ, ζυγίζει 3.790 γραμμάρια και δυσκόλεψε αρκετά τη μαμά της μέχρι να βγει…

Η Φωτεινή, που γέννησε με φυσιολογικό τοκετό, καλωσόρισε την κορούλα της ύστερα από 14 ώρες τοκετού! Φαίνεται πως η μικρή είχε βολευτεί στην κοιλίτσα της μαμάς της! Σήμερα, περισσότερο ξεκούραστη και πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας, η Φωτεινή περιγράφει στο TLIFE όλα τα συναισθήματά της από την ώρα που αντίκρυσε την μπέμπα και αποκαλύπτει πως, δυστυχώς δεν την έχει, ακόμα, κρατήσει στην αγκαλιά της!

”Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα, αλλά δεν την έχω κρατήσει ακόμα στα χέρια μου την μικρή. Ταλαιπωρηθήκαμε αρκετά και οι δυο, ήταν επώδυνος ο τοκετός και μας έχουν λίγο στην απομόνωση. Εγώ είμαι στον έκτο, τη μικρή την έχουν στον πρώτο και δεν την έχω κρατήσει στην αγκαλιά μου ακόμη. Ευελπιστώ σήμερα να γίνει κι αυτό! Βέβαια, το πρωί πήγα κάτω και την είδα λιγάκι… Κοιμόταν… Είναι ένα αγγελούδι! Τα χεράκια της, τα ποδαράκια της, τα χειλάκια της… Ήταν πολύ ήσυχη! Πολύ όμορφη, πολύ ”λουλουδένια”! (γέλια) Αλλά κοιμότανε και την είδα πάρα πολύ λίγο”, είπε χαρακτηριστικά η Φωτεινή!

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε