Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Η νέα τρέλα για το 2010!

Η νέα τρέλα για το 2010!

Kρατείστε και εσείς από ένα YoYo για να είστε μέσα στη μόδα!

Το παιχνίδι που έκανε το ντεμπούτο του το 1929 μαζί με το “Wall Street crash”, έρχεται και κάνει την επανεμφάνισή του αυτή τη χρονιά!

Η οικονομική κρίση πρόκειται να παροτρύνει γονείς και παιδιά στην επιστροφή οικονομικών και μικρών παιχνιδιών!
Άνθρωποι που αχολούνται με το λιανικό εμπόριο και οι κατασκευαστές των yo-yo προβλέπουν πως θα γίνουν περισσότερες πωλήσεις από ποτέ και θα ξεπεράσουν και εκείνες του 1998 στη Βρετανία, που έφτασαν κοντά στις 4.000.000, αφού 1 στα 3 παιδιά είχε το παιχνίδι!

Διευθυντής μεγάλης εταιρείας παιχνιδιών αναφέρει πως “είναι ήδη 1000% επιπλέον οι πωλήσεις από πέρυσι, αφού τόσα χρόνια τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και το διαδίκτυο τα έιχαν αφήσει αρκετά πίσω… Η ιστορία των yo-yo κρατάει πάνω από 80 χρόνια και κάνει τον κύκλο της, περίπου ανά δεκαετία! μπορεί να μην τα γνωρίζει ένα 10χρονο παιδί αλλά σίγουρα τα ξέρει ένα μεγαλύτερο ξαδεφάκι του!”

Παρ’όλα αυτά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα με τα νέα των παιχνιδιών του Peter Jenkinson, toyology, οι κατασκευαστές των παιχνιδιών κάνουν τα πάντα για πολλά πρωτότυπα μοντέλα που θα δίνουν δυνατότητα στα παιδιά για περισσότερα κόλπα και επιλογές στο πώς θα το χρησιμοποιούν! Eνδιαφέρον!

Eβίτα Τσιλοχρήστου

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε