Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Η πολιτικός με τα μοντελάκια των χιλιάδων ευρώ!

H πολύ σικάτη κυρία, πάει κάθε μέρα στο γραφείο της με κοστούμια,τσάντες και παπούτσια που κοστίζουν όσα βγάζουμε εμείς σε 10 χρόνια…

Η σιδηρά κυρία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου είναι από τις πιο ισχυρές γυναίκες του κόσμου, κάτι που επιβεβαίωσε και το  περιοδικό Forbes, αφού την κατέταξε to 2006, στην 30η θέση ανάμεσα στις πιο ισχυρές γυναίκες στον κόσμο και τον επόμενο χρόνο ανέβηκε στην δωδέκατη θέση, στην τρίτη θέση στην Ευρώπη και στην δεύτερη θέση στην Γαλλία.

Το περιοδικό Time το 2009 και το 2010 την συμπεριέλαβε στην ετήσια έκδοσή του με τους 100 πιο σημαντικούς ανθρώπους στον κόσμο.
Η Lagarde είναι χορτοφάγος, δεν πίνει αλκοόλ και αγαπά τη γιόγκα, την κολύμβηση και τη ποδηλασία. Έχει όμως και μια άλλη μεγάλη αδυναμία τα πανάκριβα ρούχα και αξεσουάρ! Ντύνεται πάντα με την τελευταία λέξη της μόδας, σε λιτές γραμμές και η γκαρνταρόμπα της απαρτίζεται μόνο  από ρούχα ακριβών οίκων μόδας. Μια εμφάνισή της, από την κορφή ως τα νύχια κοστίζει το λιγότερο 20.000 ευρώ!  Στο ποσό αυτό βέβαια δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος των κοσμημάτων και των πανάκριβων καρφιτσών και ρολογιών της! Το περιοδικό Vanity Fair  μάλιστα την ανέδειξε μέσα στις πιο καλοντυμέμες γυναίκες του κόσμου για το 2011!

ΔΕΣ ΣΤΟ TLIFE ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ Η ΓΚΑΡΝΤΑΡΟΜΠΑ ΤΗΣ ΙΣΧΥΡΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε