Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Η πρώτη γνωριμία του Αντώνη Σρόιτερ με την Δήμητρα Αιγινίτη

Αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στο χώρο της δημοσιογραφίας αλλά η πρώτη τους γνωριμία δεν ήταν ανάλογη.

Όταν πρωτοσυναντήθηκαν δεν υπήρχε μεταξύ τους κανένα είδος έρωτα αλλά αντίθετα υπήρξε αντιπάθεια κι από τις δύο πλευρές. Τίποτα δεν έδειχνε ότι η παρουσιάστρια θα είναι στο μέλλον μαζί με τον ankorman του δελτίου του Alpha. Το ζευγάρι παρόλα αυτά παντρεύτηκε το περασμένο καλοκαίρι και είναι πολύ ερωτευμένο.

“Ένα βράδυ βγήκαμε όλα τα παιδιά του ελεύθερου ρεπορτάζ και πήγαμε σε ένα κέντρο. Ήταν η πρώτη φορά που συναντιόμασταν με τον Αντώνη εκτός δουλειάς. Οι διαφορετικές συνθήκες, το ότι ήμασταν χαλαροί, σε έξοδο, βοήθησαν ώστε να ρίξουμε τις άμυνές μας και έτσι έγινε φανερό ένα αμοιβαίο ενδιαφέρον”, υποστηρίζει η Δήμητρα Αιγινίτη.
 
“Από εκείνη τη στιγμή τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους. Τελικά πιστεύω ότι από την πρώτη στιγμή υπήρχε υπήρξε κάποιο συναίσθημα και στους δυο μας, απλώς εντελώς αντιδραστικά μας έβγαινε σε αντιπάθεια”, συνεχίζει η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό Instyle.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο ενός παιδιού η Δήμητρα απαντά: “Δεν έχουμε κάποιο πρόγραμμα ούτε παντρευτήκαμε με σκοπό να αποκτήσουμε παιδί. Είναι η ολοκλήρωση μιας οικογένειας αλλά όχι ενός γάμου. Για μένα πρώτη θέση έχει το ζευγάρι, ο έρωτας μεταξύ τους. Το παιδί έρχεται μετά σαν καρπός αυτού του έρωτα. Είμαστε σε μια φάση που θα το θέλαμε αλλά και οι δυο μας θέλουμε να χαρούμε ο ένας τον άλλον και τον έρωτά μας.”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε