Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 36 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Η πρώτη πρόβα του Αλκαίου στο Όσλο μετά το ατυχές συμβάν!

Η πρώτη πρόβα του Αλκαίου στο Όσλο μετά το ατυχές συμβάν!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 17.05.2010 | 15:38
Πρώτη δημοσίευση: 16.05.2010 | 21:43

Ο Γιώργος Αλκαίος βρίσκεται με την ελληνική αποστολή στο Όσλο για τον 55ο διαγωνισμό της Eurovion και παρά τις δυσκολίες κάνει τις προγραμματισμένες πρόβες του...

Με απογοήτευση έφυγε χθες τα ξημερώματα ο τραγουδιστής με προορισμό την Νορβηγική πρωτεύουσα. "Εγώ δεν φεύγω με χορηγούς. Κάνω μία προσπάθεια μόνος μου", δήλωσε χαρακτηριστικά σύμφωνα με το TL!fe.

Σήμερα ήταν η πρώτη προγραμματισμένη πρόβα για το τραγούδι "Opa" που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διεθνή μουσικό διαγωνισμό. Ο Γιώργος Αλκαίος και οι Friends έκαναν την εμφάνισή τους επάνω στην σκηνή του Tellenor Arena φορώντας άσπρες φόρμες.Φτάνοντας στο αεροδρόμιο του Όσλο ο Γιώργος Αλκαίος περίμενε να πάρει τις βαλίτσες του, οι οποίες δεν ήρθαν ποτέ. Κάποιο λάθος πρέπει να έκαναν οι υπάλληλοι του αεροδρομίου κι αντί οι αποσκευές της ελληνικής αποστολής να φτάσουν στο Όσλο ταξίδεψαν για Μόναχο.

Αυτό όμως δεν πτόησε τον τραγουδιστή και σήμερα έδωσε τον καλύτερό του εαυτό καταχειροκροτούμενος απ' όσους παρακολούθησαν την πρώτη πρόβα.

Tags: EUROVISION


   Διαδώστε αυτό το άρθρο