Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Η πρώτη συνάντηση της Τζούλιας με την μητέρα της!

Η πρώτη συνάντηση της Τζούλιας με την μητέρα της!

Μητέρα και κόρη συναντιούνται ξανά μετά από ενάμιση μήνα.

Η Άλισον Αλεξανδράτου επισκέφθηκε την κόρη της στο ιδωτικό νοσοκομείο όπου νοσηλεύοταν μετά το πρόσφατο ατύχημα που είχε με το πόδι της. Η μητέρα της Τζούλιας ανησύχησε και πήγε να δει την κόρη της με την συνοδεία του μάνατζερ Μένιου.

Οι δύο γυναίκες φαίνεται ότι είχαν πολλά να πουν αφού καθίσανε αρκετή ώρα μαζί υπό την παρουσίαση της τηλεοπτικής κάμερας πάντα. Φεύγοντας η μητέρα της όμορφης ξανθιάς έκανε δηλώσεις στις οποίες ανέφερε την αισιοδοξία της ότι οι μηνύσεις θα αποσυρθούν.

Η Τζούλια ήταν ιδιαίτερη διαχυτική με την μητέρα της αφού της χάιδευε τα μαλλιά και την φιλούσε. Από την άλλη μεριά η Άλισον Αλεξανδράτου δεν φάνηκε να ήταν ιδιαίτερως συγκινημένη ενώ αποκάλυψε ότι είχε τις τελευταίες μέρες τηλεφωνική επικοινωνία με την κόρη της. “Είμαστε μια χαρά, ευτυχισμένη οικογένεια”, δήλωσε η μητέρα της Τζούλιας απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την κόντρα Τζούλιας και Άρτεμις.

Η “απόλυτη” σταρ δεν παρέλειψε κι αυτή τη φορά να περάσει ένα κοινωνικό μήνυμα. Μετά το ατύχημα, για να μην κουράζει το πόδι της μετακινείται με αναπηρικό καρότσι και δηλώνει στην εκπομπή Πρωινή Μελέτη ότι δυσκολεύεται να κάνει ακόμα και μπάνιο μόνη της. 

Χαρακτήρισε θλιβερό το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι περνάνε όλη τους τη ζωή πάνω σε μια καρέκλα. Τα θέματα της υγείας θα είναι ένα από τα πρώτα θέματα με τα οποία θα ασχοληθεί σε πολιτικό επίπεδο η Τζούλια, γιατί όπως δηλώνει οι αρμόδιοι φορείς δεν έχουν κάνει αρκετά πράγματα μέχρι σήμερα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε