Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Η ψυχανάλυση του Γ. Αρναούτογλου με τη Ζ. Μακρυπούλια!

Ο Γρηγόρης και η Ζέτα συναντήθηκαν… τυχαία και φάνηκε πως είχαν πολλά να πουν. Δες φωτογραφίες.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει δυναμικά στα τηλεοπτικά δρώμενα με την εκπομπή ”Η αναζήτηση της επιτυχίας”, η οποία θα προβάλλεται από το Mega. Η μεγάλη πρεμιέρα θα γίνει αυτή τη Κυριακή στις 21:00 το βράδυ.

Στην εκπομπή θα συμμετέχει και η Ζέτα Μακρυπούλια η οποία θα έχει το ρόλο της ψυχαναλύτριας. Θα την επισκέπτεται δηλαδή ο Γρηγόρης στο γραφείο της κι αφού θα ξαπλώνει στο ντιβάνι θα της εξιστορεί τα πάντα από τα ταξίδια του και τους ανθρώπους που συνάντησε.

”Η ψυχανάλυση με τη Ζέτα είναι ο συνδετικός κρίκος όσων έγιναν στα ταξίδια μου και μέσα από αυτήν ψάχνουμε να βρούμε τα ουσιαστικά πράγματα σε αυτή τη ζωή. Η Ζέτα είναι εκπληκτική σε ό,τι κι αν κάνει. Ακόμη  και κρεοπώλισσα να ήταν – που λέει ο λόγος – μόνον από εκείνη θα αγόραζα κρέας”, δηλώνει ο Γρηγόρης στο περιοδικό HELLO!

Eνώ η Ζέτα συμπληρώνει: ”Θέλαμε από καιρό να κάνουμε κάτι μαζί με τον Γρηγόρη. Χαίρομαι που μας δόθηκε η ευκαιρία έστω κι αν ήταν κάτι μικρό και λίγο. Έχουμε χημεία μεταξύ μας και στο γύρισμα αν και ήταν ειλικρινής και τίμιος ασθενής, κάναμε και την πλάκα μας. Καλά να έπρεπε να κάνω ψυχανάλυση στον Γρηγόρη Αρναούτογλου θα έπρεπε να έχω πολλά διπλώματα, καθώς είναι δυνατός ασθενής. Αφήστε που ανάμεσα σε μένα κι εκείνον δεν ξέρω ποιος θα έκανε τον ασθενή και ποιος τον ψυχαναλυτή. Πάντως από αυτό που ζήσαμε στο γύρισμα, ο Γρηγόρης είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση για μία ψυχολόγο”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε