Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Η σκληρή απάντηση της Άννας Βίσση σε όσους την κατηγόρησαν για το reality!

Tην απάντησή της σε όσους έσπευσαν να την κατηγορήσουν έδωσε πριν από λίγο η Άννα Βίσση μέσα από το profil της στο facebook

Tην απάντησή της σε όσους έσπευσαν να την κατηγορήσουν έδωσε πριν από λίγο η Άννα Βίσση μέσα από το profil της στο facebook.

H διάσημη τραγουδίστρια, αφού ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που στήριξε το τηλεοπτικό της εγχείρημα, έδωσε απάντηση σε όσους την κατηγόρησαν, επικεντώνοντας στο θέμα της εμφάνισης στο ντοκυμαντέρ, του άρρωστου πατέρας της.

Διάβασε ολόκληρη την απάντηση της Άννας
 

“Χαίρομαι ειλικρινά για το πώς αγκαλιάσατε όλοι σας αυτή μου τη διαφορετική “δουλειά”. Γιατί ένιωσα έντονα να καταλαβαίνετε πως αυτό που έδωσα δεν ήταν διόλου ψεύτικο και δεν είχε πρόθεση άλλη από το να πω την ιστορία μου, για όποιον ενδιαφέρεται να την ακούσει και να την παρακολουθήσει μέσα από έναν αλλιώτικο, για τα μέχρι τώρα δεδομένα, τρόπο… Ήμουν σίγουρη για τις τόσο “προβλέψιμες” αρνητικές αντιδράσεις (αλίμονο αν δεν είχε) και μάλιστα από τους ίδιους “προβλέψιμους” συγκεκριμένους παρουσιαστές ή “σχολιαστές” όπως θέλουν να λέγονται.
 
Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε