Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μ. Ιωαννίδου στην Τατιάνα!

Η Μαρία Ιωαννίδου ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ”Αξίζει να το ζεις” όπου μίλησε για την μάχη της με τον καρκίνο…

Η Μαρία Ιωαννίδου ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ”Αξίζει να το ζεις” όπου μίλησε για τη μάχη της με τον καρκίνο. Η διάσημη ηθοποιός τον τελευταίο χρόνο δίνει τον δικό της αγώνα για τη ζωή. Δεν το βάζει κάτω, είναι δυνατή και χαμογελαστή. Η κ .Ιωαννίδου είναι καρκινοπαθής, περνάει τον δικό της γολγοθά αλλά δεν τα παρατάει συνεχίζει να αγωνίζεται γιατί είναι μια γυναίκα με όνειρα και αγάπη για τη ζωή.

”Η δύναμη, το κουράγιο, η αγάπη, για τη μυρωδιά της ζωής, εαν δεν υπάρχει μέσα σου, αν δεν υπάρχει μέσα στο κύτταρο σου σαν άτομο δεν είναι εύκολο να το ξεπεράσεις αυτό. Θέλει πολύ δυνατό χαρακτήρα, θέλει όλα αυτά τα στοιχεία για να πεις σήμερα μου συμβαίνει αυτό, σήμερα πονάω. Σήμερα χάνω όλα αυτά τα στοιχεία της ομορφιάς (μαλλιά,τσίνορα,φρύδια). Κυρίως αισθάνομαι απομονωμένη, το αισθάνεσαι και αυτό”.

Η ηθοποιός και χορεύτρια εξομολογήθηκε στην Τατιάνα ότι έχει παράπονα από τους “φίλους” που την ξέχασαν…”Υπάρχουν άνθρωποι που φεύγουν μακριά σου. Κάποιοι έφυγαν από κοντά μου όταν έμαθαν ότι έχω καρκίνο. Ο καρκίνος ούτε κολάει, ούτε έχει επιπτώσεις σε άλλους ανθρώπους, ούτε είναι κανείς δυστυχισμένος όλες τις ώρες. Υπάρχει μια προκατάληψη, ”μπορεί να κολλήσω, μπορεί να επηρρεαστώ”, δεν ξέρω πως το σκέφτονται’. Φοβούνται να δουν κατάματα την αλήθεια. Μην ξεχνάμε ότι είναι μια ασθένεια που μπορεί και να μην πάει καλά. Δεν θέλουν να λυπηθούν τόσο πολύ, δεν θέλουν να επηρεαστούν τόσο πολύ, θέλουν να το ξορκίσουν”.

Δες τα βίντεο:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε