Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 24 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Σ. Λιάτσου στην Τατιάνα!

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Σ. Λιάτσου στην Τατιάνα!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 05.02.2011 | 11:20

tlife

Η γυναίκα που άφησε τα πάντα για τον αλεξανδρεινό της έρωτα είχε μιλήσει στην Τ. Στεφανίδου για το άτυχο τέλος αυτού του γάμου αλλά και για τις σκέψεις της μετά τον θάνατο του συζύγου της. Δες όλα τα μέρη της συνέντευξης.

Η τηλεπαρουσιάστρια και δημοσιογράφος που άφησε τα πάντα για τον αλεξανδρινό της έρωτα είχε μιλήσει στην Τατιάνα Στεφανίδου για το άτυχο τέλος αυτού του γάμου αλλά και για τις σκέψεις της μετά τον θάνατο του συζύγου της. Ζει επτά ολόκληρα χρόνια στην Αίγυπτο κι αυτή την περίοδο έχει αναγκαστεί να επιστρέψει στην χώρα μας λόγω των γεγονότων.Το 2006 η Τατιάνα επισκέφτηκε τη Σαββούλα στην Αλεξάνδρεια κι εκείνη της εξήγησε ποιοι είναι οι λόγοι που δεν την εγκαταλείπει αν και ο σύζυγός της, Αντώνης Αντωνίου, έφυγε από τη ζωή λίγο μετά αφού είχαν μετακομίσει εκεί όπου ο ίδιος ζούσε όλα αυτά τα χρόνια.
Στο πρώτο μέρος της συνέντευξης η Σαββούλα περιγράφει τη γνωριμία της με τον Αντώνη και πόσο καρμικός ήταν ο έρωτάς τους και πως το όνειρό της ήταν να γεράσουν μαζί. Ήταν ο τέλειος άνθρωπος για εκείνη.Η Σαββούλα εξηγεί στην Τατιάνα γιατί παραμένει ακόμη στην Αλεξάνδρεια. Θέλει να συνεχίσει να ζει τ'όνειρό της έστω και χωρίς τον σύζυγό της, αλλά με τον γιο τους, Χάρη. Από τον πόνο και το πρόβλημα που βίωσε όσο ήταν ο Αντώνης της άρρωστος, ένιωσε ότι είχε παραμελήσει τον γιο της. Αυτό ήταν άδικο θεωρεί.Σημασία για εκείνη έχει η ευτυχία του γιου της. Όταν έχασε τον πατέρα του ήταν μόλις 2,5 χρονών και η ίδια προσπαθεί να του δημιουργήσει αναμνήσεις από εκείνον. Ακόμη λέει πως δεν θα ξαναγαπήσει ποτέ, τουλάχιστον όχι όπως αγάπησε τον σύζυγό της.Η Σαββούλα ξεναγεί την Τατιάνα στην Αλεξάνδρεια. Περνάνε κάποιες ώρες σε ένα καταπληκτικό αρχιτεκτονικό κτίριο βιβλιοθήκης και περπατούν αντίκρυ της θάλασσας. Εκεί γίνεται κατανοητό γιατί η Σαββούλα λατρεύει αυτό το μέρος.
Η Σαββούλα Λιάτσου λίγο πριν εγκαταλείψει την Αλεξάνδρεια μίλησε στο TLIFE για τα συναισθήματά της.

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο