Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Η συνάντηση Ρέμου – Μπόσνιακ το 2009!

Η ζωή όπως φαίνεται είναι γεμάτη εκλπήξεις…

Ο Αντώνης Ρέμος περνάει την καλύτερη φάση της ζωής του στο πλευρό της αγαπημένης του Υβόννης Μπόσνιακ. Οι διακριτικές πρώτες κοινές τους εμφανίσεις έδωσαν την θέση τους στις επίσημες δηλώσεις του τραγουδιστή για έναν έρωτα που του άλλαξε την ζωή.

Ο Αντώνης και η Υβόννη είναι εδώ και μερικούς μήνες ζευγάρι και σύμφωνα με το φιλικό τους περιβάλλον είναι και οι δύο πολύ ερωτευμένοι. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι ο Αντώνης αφήνεται πρώτη φορά να είναι τόσο διαχυτικός στις δημόσιες εμφανίσεις του με την Υβόννη.

Το καλοκαίρι τους είδαμε μαζί να κάνουν διακοπές σε Μύκονο, Σκιάθο, Αλόννησο και Ρόδο. Οι δύο τους έτρωγαν μαζί, έκαναν μπάνιο, διασκέδαζαν σε νυχτερινά μαγαζιά και η Υβόννη ήταν σε καθε καλοκαιρινή συναυλία του Αντώνη.  Το ίδιο συνεχίζει να κάνει και τώρα αφού βρέθηκε στο πλευρό του στην πρεμιέρα του, διασκεδάζουν μαζί στα μπουζούκια και εκείνος στηρίζει το φιλανθρωπικό της έργο ενώ δεν σταματά να μιλά με τα καλύτερα λόγια για εκείνη.

Η Υβόννη προτιμά να μην κάνει δημόσιες δηλώσεις αλλά το κοντινό της περιβάλλον αποκαλύπτει πως είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. μεταξύ τους συνηθίζουν να μιλάνε γερμανικά και όταν βρίσκονται σε δημόσιο χώρο ανταλλάζουν ζεστά βλέματα και χαμόγελα ενώ ο Αντώνης της κλείνει πονηρά το μάτι και της αφιερώνει τραγούδια από την πίστα.

Οι φήμες τους θέλουν να συγκατοικούν στο σπίτι του Αντώνη στη Γλυφάδα  και να βρίσκονται ένα βήμα πριν από τον γάμο. Κάτι που βρίσκει σύμφωνους τους φίλους του τραγουδιστή αφού την θεωρούν την ιδανική γυναίκα για να σταθεί μια ολόκληρη ζωή στο πλευρό του.

Ο Αντώνης το τελευταίο χρονικό διάστημα πέρασε αρκετά δύσκολες στιγμές τόσο με την περιπέτεια που είχε με την ομάδα του Ηρακλή, το ΣΔΟΕ, τη λήξη της συνεργασίας του με τη δισκογραφική εταιρεία Sony και την ανταλλαγή εξωδίκων. Σε όλες αυτές τις δύσκολες ημέρες δεν έλειψε στιγμή απ’ το πλευρό του, του έδινε συνεχώς κουράγιο και εκείνη έπαιρνε δύναμη από τον έρωτά του για εκείνη!

Από την ημέρα που την γνώρισε έχει ξεκινήσει ένα καινούριο κεφάλαιο στη ζωή του αφήνοντας πίσω το άσχημο παρελθόν. Κάπου στο παρελθόν όμως βρίσκεται και η πρώτη συνάντηση Ρέμου – Μπόσνιακ! Ο Αντώνης ως πρόεδρος του Ηρακλή είχε την ευκαιρία να υπογράψει συμβόλαιο και να κλείσει συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Ιβάν Μπόσνιακ.

Ο Iβάν Μπόσνιακ είναι Κροάτης ποδοσφαιριστής και παίζει με την ομάδα του Ηρακλή από τις Ιουλίου 2009. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2011. “Είναι μια σημαντική απόφαση για εμένα το πού θα συνεχίσω την καριέρα μου μετά την παρουσία μου στο βελγικό πρωτάθλημα. Είναι αλήθεια ότι είχα να μελετήσω αρκετές προτάσεις για συνεργασία, όμως ξεχώρισα αυτήν του ΗΡΑΚΛΗ, που είναι ένα από τα μεγάλα Σωματεία στον Ελληνικό χώρο και – από ό,τι είδα – διαθέτει άριστες εγκαταστάσεις και οργάνωση”, δήλωσε ο διεθνής επιθετικός την ημέρα που ανακοινώθηκε η συμφωνία του με τον Ηρακλή.

 Διάβασε εδώ ποια είναι η νέα αγαπημένη του Αντώνη Ρέμου!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε