Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Η συνέντευξη της Rihanna στον Kanye West!

Μία ανατρεπτική ιδέα είχε το περιοδικό “Interview”, βάζοντας τον Kanye West να πάρει συνέντευξη από την Rihanna κι εκείνη με τη σειρά της να απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις.

Μία ανατρεπτική κι έξυπνη  ιδέα είχε το περιοδικό “Interview”, βάζοντας τον Kanye West να πάρει συνέντευξη από την Rihanna κι εκείνη με τη σειρά της να απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις χωρίς ενδοιασμούς. 

Αυτό που τόνισε η Rihanna, είναι που ο κόσμος βλέπει μόνο την σκληρή πλευρά του εαυτού της. Δεν είναι έτσι όμως, απλά δεν της αρέσει να την βλέπει ο κόσμος να κλαίει.  Την ευαίσθητη πλευρά της την αναδεικνύει με μια δόση ανδρισμού, και γι’ αυτό έχει επιλέξει να εμφανίζεται στη σκηνή πάνω σε ένα ροζ τανκ

Ακόμη δήλωσε ότι το βρίσκει κολακευτικό που μπορεί να έχει όποιον άντρα θέλει και μάλιστα μπορεί να κάνει μία γυναίκα, από στρέιτ γκέι για χάρη της!

Για την μητρότητα είπε: “Πιστεύω ότι ένα παιδί αξίζει και τους δύο γονείς του. Θα ήταν πολύ εγωιστικό από μέρους μου να πω ότι θέλω απλά ένα δωρητή σπέρματος, γιατί μπορώ να το κάνω και μόνη μου. Μπορώ να το μεγαλώσω και μόνη μου, πράγματι, αλλά αυτό δεν είναι δίκαιο. Έχω πολλούς στόχους να πετύχω μέχρι να φτάσω στα παιδιά. Όταν η στιγμή είναι κατάλληλη, απλά θα το καταλάβω. Μπορεί να είναι σε ένα χρόνο από τώρα, μπορεί και σε δέκα χρόνια. Πιστεύω ότι ο Θεός θα θέλει να μου στείλει κόρη για να δω σε τι μπελάδες έβαλα τη μαμά μου. Από την άλλη, μου αρέσουν πολύ τα μικρά αγοράκια”

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε