Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

“Η συνεργασία με την Φ. Σκορδά ήταν καλή, αλλά είχαμε δύσκολη χρονιά”

Για τη συνεργασία της με τη Φαίη Σκορδά στο “Πολύ Μπλα Μπλα”, τα μελλοντικά της σχέδια αλλά και τον Πέτρο Κωστόπουλο μίλησε στο TLIFE, η δημοσιογράφος Μαρία Περδικέα.

Η Μαρία Περδικέα που βρέθηκε στη μεσημεριανή εκπομπή του Alter, ‘Πολύ Μπλα Μπλα” δήλωσε πως η χρονιά που πέρασε ήταν ιδιαίτερα δύσκολη εξαιτίας του μεγάλου ανταγωνισμού που υπήρχε. “Η συνεργασία με την Φαίη Σκορδά ήταν καλή, αλλά είχαμε μια δύσκολη χρονιά, λόγω ανταγωνισμού”, αναφέρει και προσθέτει πως ο κόσμος έδειξε κυρίως προτίμηση σε κοινωνικά θέματα και ήταν δύσκολο να παντρέψεις ψυχαγωγία και ενημέρωση.

Ωστόσο, η ίδια αναφέρει πως του χρόνου δεν θέλει να συμμετέχει σε μεσημεριανή εκπομπή. “Δεν θα κάνω μεσημεριανό του χρόνου. Αν και η εμπειρία μου δεν μου άφησε πικρή γεύση, κάποιες φορές αισθάνθηκα άβολα”, υπογραμμίζει. Η δημοσιογράφος αποκαλύπτει πως αισθάνθηκε δύσκολα όταν κλήθηκε μέσα από την εκπομπή να σχολιάσει ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται.

Παράλληλα, η ίδια αποκάλυψε πως του χρόνου δεν θα είναι στο Alter. “Έχει τελειώσε η συνεργασία μου με το Alter. Δεν θα είμαι του χρόνου στον σταθμό”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε