Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Η σύζυγος του Djibril Cisse, οι δηλώσεις περί ρατσισμού και το μάζεμα στο twitter!

Πρόσφατα η σύζυγος του Djibril Cisse, Jude, έκανε κάποιες δηλώσεις σε ιστοσελίδα της Ουαλίας και συγκεκριμένα στη L’ Equipe για τη συμπεριφορά των οπαδών στην Ελλάδα!

Πρόσφατα η σύζυγος του Djibril Cisse, Jude, έκανε κάποιες δηλώσεις σε ιστοσελίδα της Ουαλίας και συγκεκριμένα στη  L’ Equipe για τη συμπεριφορά των οπαδών στην Ελλάδα!

Αρχικά η κυρία Cisse είπε: «Ήταν λυπηρό να ακούς ιαχές πιθήκων και να βλέπεις να πετάνε φουσκωτές μπανάνες στο γήπεδο σε κάποια εκτός έδρας παιχνίδια. Αυτό περιόρισε εμένα και τα παιδιά στο σπίτι στα περισσότερα εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού. Υποθέτω πως αυτό γίνεται εδώ και δεκαετίας, αλλά με πειράζει όταν βλέπω τέτοια συμπεριφορά απέναντι στην οικογένειά μου».

Και για τα φαινόμενα βίας στα ελληνικά γήπεδα, συνέχισε: «Μπορώ να πω ότι έχοντας δει το ποδόσφαιρο στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, η Ελλάδα έχει την πιο τεταμένη ατμόσφαιρα στα γήπεδά της. Αφήνοντας στην άκρη το θέμα του ρατσισμού, το βρίσκω πολύ άσχημο όταν οι φίλαθλοι μπορούν να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο. Μπορείτε να φανταστείτε χιλιάδες οπαδούς να μπαίνουν στο γήπεδο και να τρέχουν κατά πάνω σου ή κατά πάνω του συζύγου σου;».

Αυτές τις δηλώσεις λοιπόν έσπευσαν κάποιοι να τις παρεξηγήσουν και να γράψουν ότι η οικογένεια Cisse άφησε την Ελλάδα εξαιτίας του ρατσισμού. Η Jude λοιπόν βάζει τα πράγματα στη θέση τους μέσα από τον λογαριασμό της στο twitter. Διάβασε τι έγραψε στο ΤLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε