Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Η σύζυγος του Μητροπάνου έκανε εγκαίνια στο νέο μαγαζί της! Το TLIFE ήταν εκεί!

Δες ποιοι πήγαν στα εγκαίνια του νέου μαγαζιού της Βένιας Μητροπάνου…

Τα εγκαίνια του νέου μαγαζιού της στο Κολωνάκι έκανε χθες το βράδυ η σύζυγος του Δημήτρη Μητροπάνου, Βένια. Το TLIFΕ βρέθηκε εκεί.

 
Η Βένια Μητροπάνου δεν είναι μόνο καλή σύζυγος και μητέρα, αλλά και σπουδαία δημιουργός κοσμημάτων κι έργων τέχνης. Η ίδια σχεδιάζει ξεχωριστά χειροποίητα κοσμήματα εδώ και πολλά χρόνια και χθες το βράδυ έκανε τα εγκαίνια του νέου μαγαζιού της στο Κολωνάκι. Εκεί θα μπορούν να βρίσκουν όλες οι κυρίες ξεχωριοτά κοσμήματα, που θα ταιριάζουν στο γούστο και τις απαιτήσεις τους.

 
Από τους πρώτους που βρέθηκαν κοντά της χθες ήταν ο συζυγός της Δημήτρης Μητροπάνος, ο οποίος την στηρίζει σε κάθε βήμα και επιλογή της. Ο γνωστός τραγουδιστής πόζαρε στο φωτογραφικό φακό στο πλευρό της αγαπημένης του Βένιας και με ένα χαμόγελο υποδεχόταν μαζί της, όλους όσους βρέθηκαν στα εγκαίνια.

 
Εκτός από τον Δημήτρη Μητροπάνο, όμως το “παρών” στα εγκαίνια, έδωσε και η Πέγκυ Ζήνα, με την οποία συνεργάζεται επί σκηνής, με τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα. Οι δυο τους θαύμασαν τα ξεχωριστά κοσμήματα της Βένιας Μητροπάνου. Ακόμη, στην εκδήλωση ήταν ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης, καθώς και πολλοί φίλοι της δημιουργού.

Πρόκειται για έναν ζεστό χώρο ιδιαίτερης αισθητικής όπου ο επισκέπτης νιώθει αμέσως την σπιτική μυρωδιά. Ένας πάγκος εργασίας αποτελεί το κέντρο έμπνευσης της οικοδέσποινας, πλημμυρισμένος με βενετσιάνικες χάντρες, μεταξωτά κουρελάκια, παλιές αλυσίδες αλλά και κάθε λογής ετερόκλητα αντικείμενα που έχουν συλλεχθεί με πολύ αγάπη. Φρεσκοψημένα μπισκότα, θεατρικός φωτισμός και προσεκτικά διαλεγμένη μουσική υπόκρουση, συμπληρώνουν το σκηνικό σε αυτόν τον παραμυθένιο χώρο.

Το βασικό υλικό των κοσμημάτων της Βένιας Μητροπάνου είναι η μνήμη. Παλιές δαντέλες, υφάσματα και αντικείμενα που ανακαλύπτει στα ταξίδια της σε όλο τον κόσμο μεταμορφώνονται σε μοναδικά κοσμήματα που δένονται δημιουργικά με ημιπολύτιμους λίθους και πέρλες. Κολιέ και βραχιόλια απο όνυχα, κοράλια, αχάτη, φεγγαρόπετρες, συνδυάζονται με την γοητεία μιας παλιάς ασημένιας σβούρας ή μιας χάντρας από ύφασμα που έφτιαξε η ίδια.

Δες φωτογραφίες από τα εγκαίνια του μαγαζιού της Βένιας Μητροπάνου:

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε