Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Η τελεσίδικη απόφαση που στέλνει φυλακή τον Χρήστο Ψωμόπουλο!

Η τελεσίδικη απόφαση που στέλνει φυλακή τον Χρήστο Ψωμόπουλο!

Ο νεαρός επιχειρηματίας βρίσκεται με δικαστική απόφαση από χθες στη φυλακή, για υπόθεση που εκρεμούσε εις βάρος του.

Χθες βγήκε η τελεσίδικη απόφαση από το 5ο Τριμελές Εφετείο κακουργημάτων σύμφωνα με την οποία ο Χρήστος Ψωμόπουλος καταδικάστηκε με ποινή φυλάκισης 4 ετών και 10 μηνών. Στην υπόθεση εμπλέκεται και ο αδερφός του νεαρού επιχειρηματία Δημήτρης, στον οποίο επιβλήθηκε επίσης ποινή φυλάκισης 4 ετών και 5 μηνών.

Η δίκη έγινε απουσία των αδερφών Ψωμόπουλου και απορρίφθηκε η προσπάθεια εξαγοράς της ποινής που θα στοίχιζε στον καθένα 18.000 ευρώ. Η καταδικαστική απόφαση αφορά ηθική αυτουργία σε απόπειρα εκβιασμού και απειλή, υπεξαγωγή εγγράφων και παράνομη βία σε αντιδικία που είχε με τον κο Τσουρεκά. Ο επιχειρηματίας το 2000 τους κατηγόρησε ότι αγόρασαν ηχοσύστημα αξίας 40 εκατομμυρίων ευρώ και τον πλήρωσαν με ακάλυπτες επιταγές.

Ο Χρήστος Ψωμόπουλος βρίσκεται ήδη στις στρατιωτικές φυλακές Κορίνθου ενώ εκρεμεί σύλληψη εις βάρος του αδερφού του. Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, ο νεαρός επιχειρηματίας ετοιμάζει αναίρεση στον Άρειο Πάγο και αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής, που θα κατατεθούν την ερχόμενη Δευτέρα.

“Ο απατεώνας ο Χρήστος Ψωμόπουλος, μαζί με τον αδερφό του, έχει δαγκώσει πολύ κόσμο κι επιτέλους βρίσκεται στην φυλακή”, δήλωσε ο κος Τσουρεκάς στο NewsIt.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε