Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Η τελευταία θεατρική του παράσταση του Β. Τσιβιλίκα – Συγκλονισμένοι οι συνεργάτες του

Θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο του Έλληνα κωμικού…

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός χώρος μετά την είδηση του θανάτου του Βασίλη Τσιβιλίκα. Ο γνωστός Έλληνας κωμικός ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα τα ξημερώματα κατά τη μεταφορά του στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο.

 

Με έντονους πόνους στο στήθος ξεκίνησε η μεταφορά του στο νοσοκομείο, αλλά η καρδιά του τον πρόδωσε… Παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και “έφυγε” προκαλώντας θλίψη σε όλο τον κόσμο, που έχει γελάσει τόσες φορές με τα αστεία και τις ατάκες του.

 

Συγκλονισμένα είναι όλα τα αγαπημένα πρόσωπά του, αλλά και οι συνάδελφοι του. Το TLIFE επικοινώνησε με το θέατρο “Αυλαία” που για δεύτερη σαιζόν παιζόταν η θεατρική παράσταση “Ζωή ποδήλατο” και όλοι οι συνεργάτες του ήταν συντετριμμένοι. “Έφυγε ένας μεγάλος ηθοποιός” , είναι τα λόγια των ανθρώπων που τον γνώρισαν.

 

Η τελευταία παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε μαζί με τον Μποστατζόγλου ήταν μια ανατρεπτική κωμωδία του Βρετανού συγγραφέα Dave Freeman. Το έργο είχε μεταφράσει, διασκευάσει και σκηνοθετήσει ο Βασίλης Τσιβιλίκας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε