Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Η ζωή της Έλλης Κοκκίνου μετά το διαζύγιο!

Έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της τραγουδίστριας από τον Παναγιώτη Βασιλειάδη.

Η καθημερινότητα της Έλλης Κοκκίνου έχει αλλάξει αφού καλείται πια να πέρνει μόνη της όλες τις μεγάλες αποφάσεις για την ζωή της. Επίκεντρο ασφαλώς της ζωής της είναι ο γιος της Αλέξανδρος. Μάνα και γιος ξυπνούν κάθε πρωί μαζί γύρω στις 7.00 και συνηθίζουν, σύμφωνα με το περιοδικό People, να περνάνε αρκετό χρόνο στον παιδότοπο και την παιδική χαρά κοντά στο σπίτι τους. Τις ώρες που η ίδια για επαγγελματικούς λόγους βρίσκεται μακριά του, τον προσέχει η γιαγιά του.
 
Από την ζωή του δεν λείπει βέβαια και ο πατέρας του αφού κάποια Σαββατοκύριακα ο μικρός κοιμάται στο σπίτι του. Η τραγουδίστρια επιδιώκει να έχει επαφές ο Παναγιώτης Βασιλειάδης με τον γιο του και δεν θα είχε πρόβλημα να κοιμηθεί ακόμη κι ο πρώην σύζυγός της σπίτι της.

Η Έλλη Κοκκίνου ασχολείται με την προώθηση του νέου της τραγουδιού “Αποχωρώ” ενώ παράλληλα ετοιμάζεται για την μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία της σε όλη την Ελλάδα. Γι’αυτό τον λόγο γυμνάζεται τέσσερις φορές την εβδομάδα και συνεχίζει να ακολουθεί το αυστηρό πρόγραμμα διατροφής από το διατροφολόγο της.

Τα βράδια τα περνάει μόνη της στο σπίτι ή για φαγητό με τις φίλες της. “Κάποιος άντρας στη ζωή της δεν υπάρχει, αλλά θα ήθελε πολύ να ερωτευτεί”, δηλώνει στενός της συνεργάτης , κάτι που έχει δηλώσει και η τραγουδίστρια σε συνεντεύξεις της.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε