Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ιδέες για αξέχαστες διακοπές…στο σπίτι! Γιατί η κρίση θέλει καλοπέραση! TLIFE ρεπορτάζ

Ιδέες για αξέχαστες διακοπές…στο σπίτι! Γιατί η κρίση θέλει καλοπέραση! TLIFE ρεπορτάζ

Μάθε όλα τα μυστικά για super διακοπές στο σπίτι και στην πόλη!

Ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία εκείνη που έχεις δεχτεί μείωση μισθού, δεν παίρνεις δώρο ή ακομη χειρότερα ψάχνεις για δουλειά; Έχει έρθει το καλοκαίρι και δεν μπορείς να κάνεις σχέδια για διακοπές;

Εντάξει δεν είναι κι ό,τι καλύτερο σου έχει συμβεί αλλά έχει και τα θετικά του! Mε λίγη καλή διάθεση θα τις ξεπεράσουμε όλες αυτές τις κακές μέρες και ας μη γελιόμαστε, είμαστε σχεδόν όλοι στην ίδια κατάσταση! Υπάρχει αλληλοκατανόηση και συμπαράσταση!

Άλλωστε και στην ψηφοφορία – έρευνα του Tlife βλέπουμε ότι τουλάχιστον το 50% των αναγνωστριών μας δεν θα πάει διακοπές! Μεγάλο ποσοστό! Πέρυσι μόλις το 20% ειχε δηλώσει ότι δεν θα πάει…

Μέχρι να γίνουν τα πράγματα καλύτερα όμως, (γιατί αργά ή γρήγορα θα γίνουν) κάπως πρέπει να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας, να νιώσουμε το καλοκαίρι, να ξεκουραστούμε, να νιώσουμε αισιόδοξα, να κάνουμε διακοπές! Κι αν η επίσκεψη σ’ ένα νησί φαντάζει άπιαστο όνειρο ήρθε η ώρα για “staycation“, δηλαδή διακοπές στο σπίτι λόγω οικονομικής κρίσης! Ο νεολογισμός αυτός (από τις λέξεις “stay” που σημαίνει “μένω” και “cation” από το “vacation” που σημαίνει “διακοπές”) και η τάση που περιγράφει δημιουργήθηκε στις ΗΠΑ, αλλά γρήγορα εξαπλώθηκε πέρα από τον Ατλαντικό όπως ήταν αναμενόμενο!

Αρχικά πρέπει να δεις τα θετικά του να περάσεις την άδειά σου στο σπίτι ή ακόμη και στο χωριό που μπορεί ως τυχερός ή τυχερή να έχεις! Πρώτον απαλάσσεσαι από βαλίτσες, λιμάνια, αεροδρόμια, συνωστισμό στις παραλίες! Και η άδειά σου μόλις ξεκίνησε!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε