Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ιδέες για να φτιάξεις την κουζίνα του σπιτιού σου!

Το TLIFE σου δίνει μερικές ιδέες για να κάνεις λειτουργική και μοντέρνα την κουζίνα του σπιτιού σου.

Είναι μοντέρνες, λειτουργικές και πραγματικά εντυπωσιακές! Η κουζίνα είναι το βασίλειο της γυναίκας και όχι μόνο! Είναι χώρος έμπνευσης και δημιουργίας και γι’ αυτό πρέπει να ταιριάζει απόλυτα στο στυλ και το γούστο σου. Ωστόσο, υπάρχουν και μέρες που δεν προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα και αυτό που ζητάς είναι απλώς μια λειτουργική κουζίνα. Το TLIFE σου δίνει έξυπνες ιδέες για να φτιάξεις την ιδανική κουζίνα για ‘σένα!

 
Η glamorous κουζίνα!


 
Αν έχεις στη διάθεση σου ένα μεγάλο ενιαίο δωμάτιο για κουζίνα και τραπεζαρία τότε μπορείς να φτιάξεις ένα μοναδικό χώρο με στυλ που θα καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σου. Εξάλλου, τον τελευταίο καιρό έχει γίνει μόδα, η χρήση ενιαίου χώρου για κουζίνα και τραπεζαρία. Διαλέγοντας έναν ανοιχτό χώρο δίνεις ένα τόνο glamour και άνεσης. Χρησιμοποίησε κοινά χρώματα και υλικά, όπως μαύρο και λευκό χρώμα, αλλά και ξύλινα έπιπλα. Τοποθέτησε το φούρνο ψηλά και δίπλα τις κεραμικές εστίες και στην άλλη πλευρά το νεροχύτη. Διάλεξε λευκό χρώμα για τα ντουλάπια στο νεροχύτη και ξύλο για τα ντοουλάπια γύρω από το φούρνο και το πάσο. Ένα σιδερένιο τραπέζι και διαφανείς καρέκλες ταιριάζουν σ’ αυτό το στυλ κουζίνας. Προσοχή, όμως, μην χρησιμοποιήσεις περισσότερο από 2 χρώματα για να οριοθετήσεις το χώρο, γιατί έτσι θα δημιουργήσεις διαφορετικά στυλ σ’ ένα δωμάτιο.
 
Μοντέρνα κουζίνα!

 
Σύγχρονο και παραδοσιακό συνδυάζονται σε μια μοναδική δημιουργία με λειτουργικά χαρακτηριστικά. Το κρεμ χρώμα επικρατεί σ’ αυτήν την κουζίνα, κάνοντάς την πιο φωτεινή και μεγάλη απ’ ότι είναι. Τα ντουλάπια είναι σε ανοιχτό καφέ χρώμα όπως και οι καρέκλες, ενώ το μαύρο μεταλλικό ψυγείο δίνει μια έντονη αίσθηση βάθους και ταιριάζει απόλυτα μετα υπόλοιπα έπιπλα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε