Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ιδέες για να φτιάξεις το καθιστικό του σπιτιού σου!

Το TLIFE σου προτείνει έξυπνα tips για να αλλάξεις το καθιστικό του σπιτιού σου

Το καθιστικό του σπιτιού αποτελεί το καμάρι κάθε νοικοκυράς και είναι σίγουρα ένα από τα δωμάτια που η κάθε γυναίκα προσέχει πολύ. Εκεί θα υποδεχτείς τους φίλους, τους συγγενείς και γενικά τους επισκέπτες σου. Πρέπει λοιπόν, να έχεις ένα κομψό καθιστικό που να ταιριάζει στο στυλ και το γούστο σου.

 
Το “θερμό” καθιστικό!

 
Για ‘σένα που σου αρέσει να μένεις στο σπίτι με τον καλό σου και να βλέπεις τηλεόραση στο σαλόνι, ένα ζεστό και φιλικό καθιστικό είναι ό,τι χρειάζεσαι για να σου φτιάξει τη διάθεση. Κλασσικά ξύλινα έπιπλα και καναπέδες σε απαλές αποχρώσεις μπορούν να συνδυαστούν με λουλουδάτες κουρτίνες, που δίνουν μια οικογενειακή ατμόσφαιρα. Μικρή παρέμβαση ένα μονόχρωμο έντονο τραπεζομάντιλο σε αποχρώσεις φούξια, κοραλί ή λαχανί μπορεί να συνδυαστεί εύκολα.
 
Καθιστικό σε κοραλί απόχρωση!

 
Μια από τις πιο εύκολες και γρήγορες λύσεις για να αλλάξεις το καθιστικό σου και να μην χαλάσεις μια περιουσία είναι να αλλάξεις το χρώμα στους τοίχους. Έτσι και αυτό θα μοιάζει καινούριο και εσύ θα έχεις κάνει την αλλαγή που επιθυμείς. Αν λοιπόν, έχεις ένα καναπέ σε γκρι ανοιχτές αποχρώσεις, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αλλάξεις τους τοίχους βάφοντάς τους σε χρώμα κοραλί και λευκό. Για να δώσεις μια extra πινελιά χρησιμοποίησε κάποια κόκκινα αντικείμενα, όπως τασάκια και βάζα και βάλε μικρά μαξιλαράκια σε χρώμα κοραλί και λευκό στον καναπέ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε