Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ηλ. Βρεττός στο TLIFE: “Το αν είμαι με κάποια ή όχι αφορά αποκλειστικά εμένα!”

Ηλ. Βρεττός στο TLIFE: “Το αν είμαι με κάποια ή όχι αφορά αποκλειστικά εμένα!”

Λίγο μετά την πρεμιέρα του στο Anodos μιλάει στο TLIFE για το νέο του τραγούδι, τα δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή και την συνεργασία του με τον Κ. Μηλιωτάκη ενώ μας αποκαλύπτει αν είναι ερωτευμένος!

Σταθερά ανοδική είναι η πορεία του Ηλία Βρετού στην ελληνική μουσική σκηνή. Ένας νέος και πολύ ταλαντούχος τραγουδιστής που αγαπάει πολύ αυτό που κάνει και το κάνει με μεγάλη αξιοπρέπεια! Η εξωτερική του εμφάνιση είναι ένα εργαλείο που τον έχει κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή αλλά η φωνή του και τα καλά του τραγούδια είναι αυτά που τον κάνουν να ξεχωρίζει.

Λίγο μετά την λαμπερή πρεμιέρα του στο Anodos, ο Ηλίας μιλάει στο TLIFE για το νέο του τραγούδι “Τι δεν καταλαβαίνεις”, τα δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή και την συνεργασία του με τον Κώστα Μηλιωτάκη ενώ μας αποκαλύπτει αν είναι ερωτευμένος…

Έχεις άγχος πριν από κάθε πρεμιέρα;

Οπωσδήποτε πριν από κάθε ξεκίνημα υπάρχει η αγωνία και το άγχος του να πάνε όλα καλά, να παρουσιάσεις κάτι το οποίο έχεις δουλέψει καιρό και ελπίζεις να αρέσει στον κόσμο. Το πρώτο χειροκρότημα και η ενέργεια που θα εισπράξεις στην πίστα, το πρώτο πάτημα στην πίστα, σε κάθε καινούριο μαγαζί, την πρώτη μέρα είναι ξεχωριστό και πάντα διαφορετικό οπότε και το άγχος και η αγωνία δεν παύει να υπάρχει. Ευτυχώς, εγώ δεν αγχώνομαι σε υπερβολικό βαθμό. Περισσότερο θα μπορούσα να πω ότι έχω μία δημιουργική υπερένταση παρά άγχος με την έννοια ότι τα χάνω, έχω σφίξιμο στο στομάχι και τα λοιπά. Υπάρχει μία ένταση και μια αγωνία για να πάνε όλα καλά και αυτό ακριβώς αισθάνθηκα και την ημέρα της πρεμιέρας μου στο Anodos.

Σου αρέσει να έχεις δικούς σου ανθρώπους εκεί ή σε αγχώνει;

Σχεδόν πάντα είναι δικοί μου άνθρωποι, εκτός κι αν αυτό είναι αδύνατον, και μιλάω για τους φίλους μου και την οικογένειά μου. Μου αρέσει να έχω δικούς μου ανθρώπους. Το ότι θα πάρεις έστω και μία ματιά από ένα δικό σου άνθρωπο την ώρα που τραγουδάς ή που είσαι πάνω στην πίστα, αυτό μπορεί να σου δώσει τεράστια δύναμη και πολύ θετική ενέργεια. Είναι πολύ σημαντικό!

Δες όλα όσα αποκάλυψε στο TLIFE για τον έρωτα και τη νέα του συνεργασία

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε