Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ηλίας Μαμαλάκης: Μυστικός γάμος για τον διάσημο chef!

Ηλίας Μαμαλάκης: Μυστικός γάμος για τον διάσημο chef!

Παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του σε μια σεμνή τελετή στην Εκάλη…

Σε μια από τις πιο ήρεμες και όμορφες περιόδους της ζωής του φαίνεται πως είναι ο Ηλίας Μαμαλάκη, ο οποίος ντύθηκε γαμπρός και πριν από λίγες μέρες ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Ντορίτα Πετρατζά. Ο γάμος τους έγινε στις 18 Οκτωβρίου στην εκκλησία του Γενεσίου της Θεοτόκου στην Εκάλη σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.
 
Το TLIFE επικοινώνησε με τον Ι. Ν. Αγίας Μαρίνας στην Εκάλη, όπου ανήκει το γραφικό εκκλησάκι που έγινε ο γάμος και μας επιβεβαίωσαν το χαρμόσυνο γεγονός.

 
Ο μετρ της γαστρονομίας μετά τις δύσκολες ώρες που πέρασε πριν από δυο χρόνια, όταν έχασε την σύζυγό του Στέλλα, μπορεί και χαμογελά ξανά έχοντας στο πλευρό του μια γυναίκα που τον βοηθά και τον στηρίζει σε κάθε κίνησή του.
Η κα Πετρατζά είναι υψηλό στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας στο παράρτημα της Νέας Ερυθραίας και πρόκειται για ένα πολύ ευχάριστο και χαμογελαστό άνθρωπο. Σύμφωνα με πηγές του TLIFE αναφέρει πως πρόκειται για μια πολύ γλυκιά και εντυπωσιακή γυναίκα γύρω στα 50 που έχει τρία παιδιά από τους δυο προηγούμενους γάμους.
 

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε