Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

“In a relationship”! 5 λόγοι που ένας άνδρας αλλάζει το status του στο facebook…

Αν και δεν σου κρύβω πως μου κάνει λίγο επιφανειακό να δηλώνω τη σχέση μου μαζί σου με ένα κλικ, υπάρχουν περιπτώσεις που το Status στο facebook επιβάλλεται να αλλάξει!

Τα χρόνια περνούν, αλλά οι αξίες μένουν! Ένας άνδρας πάντα βρίσκει έναν τρόπο να διαλαλήσει στην οικουμένη την αγάπη του για μια γυναίκα. Κάποτε έπρεπε να πάρει μια ανθοδέσμη “ίσαμε το μπόι” του και να χτυπήσει το κουδούνι του σπιτιού της. Καλό κοστούμι και αγωνία να αρέσει στον αυστηρό πατέρα. Πολλές φορές βέβαια αρκούσε μια σκάλα, ένα σεντόνι και ένα αυτοκίνητο και να ‘σου το πατροπαράδοτο κλέψιμο. Αργότερα τα πράγματα άλλαξαν και αρκούσε ένας καφές με φίλους και ένα “Να σου συστήσω την κοπέλα μου!” Κι ύστερα ήρθε το facebook…

Αν και δεν σου κρύβω πως μου κάνει λίγο επιφανειακό να δηλώνω την σχέση μου μαζί σου με ένα κλικ, υπάρχουν περιπτώσεις που το Status στο facebook επιβάλλεται να αλλάξει! *

Υ.Γ.: Μεταξύ μας, μια γυναίκα τρελαίνεται πολύ περισσότερο να κάνει κάτι τέτοιο. “Πετάς τη σκούφια σου” να αλλάξεις το προφίλ σου και να φιγουράρει εκεί το “In A Relationship”!

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ “ΙΝ Α RELATIONSHIP”
1. Ο έρωτας είναι τυφλός….

Οι φίλοι σου στο facebook σου όμως όχι. Σου έχει τύχει να “δαγκώσεις τη λαμαρίνα”; Να την πάθεις τόσο δυνατά που δεν σε νοιάζει τίποτα άλλο στον κόσμο; Ποια οικονομική κρίση και ποια προβλήματα στη δουλειά; Ποια κίνηση το πρωί και ποια ουρά στο ΙΚΑ; Τίποτα δεν μπορεί να σου χαλάσει το ταξίδι στα σύννεφα. Θα βγεις, να το φωνάξεις, να το πεις! Κι επειδή αν ανέβω στο Λυκαβητό και αρχίσω να ουρλιάζω “Σ’ΑΓΑΠΩ” το πιο πιθανό είναι να μου απαντήσει χορωδιακά όλη η γειτονιά “ΣΚΑΣΕ”, το αποφάσισα! Lefteris is currently in a relationship…. και τα like να πέφτουν βροχή! (Ευτυχώς που δεν έχει dislike).


Περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε