Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ιστορίες διάσημων γυναικών που έπεσαν θύματα βίας

Ιστορίες διάσημων γυναικών που έπεσαν θύματα βίας

Εκείνες μίλησαν! Εσύ;

Οι περισσότερες γυναίκες που έχουν πέσει θύματα βίας κατηγορούν τον εαυτό τους γι’ αυτό και δικαιολογούν το θύτη. Η βία όμως δεν είναι ένδειξη αγάπης. Το να χτυπάς δεν είναι μαγκιά. Αν είναι να σηκώσεις χέρι, να το κάνεις μόνο για να σταματήσεις κάποιον που ετοιμάζεται να βιαιοπραγήσει. Και να μιλήσεις!

Στην πλειοψηφία τους οι γυναίκες που έχουν βία, σύμφωνα με έρευνες, σιωπούν και αυτό συνεχίζει τον κύκλο. Κάποιες όμως δεν το ανέχτηκαν και μίλησαν. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών το TLIFE σου παρουσιάζει κάποιες από τις διάσημες κυρίες που έπεσαν θύματα αλλά κατάφεραν να το πουν ανοιχτά….

Το 2009 η Rihanna είχε πέσει θύμα κακοποίησης καθώς ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφό της Chris Brown. ‘’Ήταν εξευτελιστικό και ταπεινωτικό αυτό που μου έκανε. Έχασα τον καλύτερο μου φίλο”, εξομολογήθηκε λίγα χρόνια αργότερα στην εκπομπή “Oprah’s Next Chapter”. Ήταν η πρώτη φορά που μιλούσε ανοιχτά για αυτό!

“Όσα ήξερα άλλαξαν μέσα σε μία νύκτα και δεν μπορούσα να το χειρισθώ…Ήταν μία περίεργη κατάσταση…γιατί όσο οργισμένη και πληγωμένη και προδομένη και να ήμουνα, ένιωθα ότι έκανε ένα σφάλμα διότι χρειαζόταν βοήθεια…και ποιος θα τον βοηθούσε”, είπε

Διάβασε κι άλλες μαρτυρίες από διάσημες κυρίες που έπεσαν θύματα βίας

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε