Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηθοποιός κάνει μήνυση στα “Oscar”!

O νεαρός ηθοποιός Michael Avmen κρατήθηκε χωρίς την θελησή του από τους υπέυθυνους των βραβείων για 6 ώρες.

Ο ηθοποιός, που συμμετέχει στην επερχόμενη ταινία “Straw Dogs”, υποστηρίζει ότι τον καλέσανε να παρευρεθεί στην φετινή απονομή των βραβείων Oscar. Παρόλα αυτά οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια της Ακαδημίας ανάγκασαν αυτόν και την γυναίκα του να απαντήσουν στις διευκρινιστικές τους ερωτήσεις που αφορούσαν το πως βρέθηκαν εκεί.

Ο Michael Avmen

Η “ανάκριση” κράτησε για έξι ώρες, χωρίς ο AVmen να έχει την δυνατότητα να φύγει, με την κατηγορία ότι προσπαθούν να μπουν παράνομα στην απονομή. Ο ηθοποιός είχε ενημερωθεί από τον μανατζέρ του ότι οι προσκλήσεις για την είσοδό τους θα ήταν στην είσοδο του Kodak Theater. Όταν έφτασαν όμως εκεί το μόνο που βρήκαν ήταν τους ανθρώπους της ασφάλειας. Έπειτα, μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα όπου αφέθησαν ελεύθεροι χωρίς καμία κατηγορία.

Η σωματική και ψυχική βλάβη που υπέστει όμως το ζευγάρι, οδήγησε τον ηθοποιό να καταθέσει μήνυση για παράνομη κράτηση. Συναισθηματική και σωματική πίεση καθώς και εξευτελισμό ισχυρίζεται ο Avmen ότι αντιμετώπισε μαζί με την σύζυγό του. Η Ακαδημία καλείται να πληρώσει το ποσό των 50 εκατομμυρίων δολαρίων.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε