Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

It’s official! Ο Bradt Pitt είναι το πρόσωπο του Chanel no 5 κι έχουμε στα χέρια μας το πιο συγκλονιστικό βίντεο ever!

It’s official! Ο Bradt Pitt είναι το πρόσωπο του Chanel no 5 κι έχουμε στα χέρια μας το πιο συγκλονιστικό βίντεο ever!

Ο οίκος Chanel επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά τους λόγους που βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεών μας!

Αυτό το βίντεο που θα δεις παρακάτω παίζει στο repeat από την ώρα που έφτασε στο mail μου (περίπου μισή ώρα πριν). Και όσο το βλέπω προσπαθώ να συντάξω τις προτάσεις που μπορούν να σταθούν αντάξιες αυτού του βίντεο αλλά και ενός οίκου- θρύλου που για μια ακόμη φορά μας υπενθυμίζει τους λόγους που είναι no 1 ξεκινώντας από το… no5!

Είναι επίσημο: οι φήμες που είχαν διαρρεύσει στα beauty πηγαδάκια και για τις οποίες σου είχαμε γράψει εδώ τον περασμένο Μάιο, ισχύουν! Ο Bradt Pitt είναι το νέο πρόσωπο του Chanel No 5! Για πρώτη φορά στην ιστορία της Chanel και των αρωμάτων ένα γυναικείο άρωμα προβάλεται από την αντρική σκοπιά.

Κι επειδή τα λόγια εξακολουθούν να είναι λίγα σε σχέση με αυτό που θα δεις παρακάτω, να σου μεταφέρω όσα δήλωσε ο Andrea d’ Avack, διευθυντής της Chanel Fragrance & Beauty στο WWD: “Για να κρατήσεις έναν θρύλο ζωντανό, πάντα πρέπει να αλλάζεις την οπτική από την οποία τον βλέπεις. Είναι η πρώτη φορά που ένας άντρας είναι πρόσωπο ενός γυναικείου αρώματος. Πιστεύουμε ότι ένα άρωμα είναι η αποπλάνηση ανάμεσα σε έναν άντρα, μια γυναίκα κι ένα άρωμα. Το No5 είναι η ναυαρχίδα των αρωμάτων μας και θέλουμε να κρατήσουμε αυτή την ανακάλυψη σε αυτό το επίπεδο”.

Να συμπληρώσω μόνο ότι η Chanel με αυτή την καινοτόμα κίνηση θα εμπνεύσει πολλούς και ίσως σύντομα δούμε άντρες να είναι τα κεντρικά πρόσωπα γυναικείων αρωμάτων. Μόνο που κάθε φορά που θα τα βλέπουμε, θα ξέρουμε ότι πρώτη το έκανε η Chanel για το No 5. Το No5 που δεν είναι τυχαία… No1!

Δες το βίντεο!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε