Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Ηχητικά του Πιτ για Τζολί! Η γνώμη της για Άνιστον και τα kinky παιχνίδια

Ηχητικά του Πιτ για Τζολί! Η γνώμη της για Άνιστον και τα kinky παιχνίδια

Με ένα ισχυρό χαρτί στα χέρια του φαίνεται πως θα αναγκάσει ο Μπραντ Πιτ την Αντζελίνα Τζολί να ικανοποιήσει κάποιες απαιτήσεις του στο πολύκροτο διαζύγιο.

Ο Μπραντ Πιτ, σύμφωνα με το RadarOnline, έχει στην κατοχή του 100 ώρες μαγνητοσκοπημένου υλικού από τις συνεδρίες με τον γιατρό του Ron Bard όπου μιλά για μια μανιακή Αντζελίνα Τζολί λόγω ναρκωτικών, αποκαλύπτει την αγάπη της για το kinky σεξ και την αληθινή της γνώμη για τη Τζένιφερ Άνιστον.

“Αν οι κασέτες ήχου έβγαιναν δημόσια, θα ήταν εξαιρετικά επιζήμιες για την Αντζελίνα στη μάχη για την κηδεμονία των 6 παιδιών τους”, τόνισε πηγή στο RadarOnline. Οι κασέτες, σύμφωνα με τις πηγές, είναι από τα 12 χρόνια του γάμου τους και μπορεί οι περίεργες εξομολογήσεις να είναι η σωτηρία του.

“Κατά τη διάρκεια του σεξ στην Αντζελίνα άρεσει να κόβεται και να ρίχνει το αίμα της πάνω στον σύντροφό της, αλλά στον Μπραντ δεν άρεσε αυτό. Της άρεσε επίσης να τη δένουν και να την κρατούν δεμένη”, λέει πηγή που άκουσε τα ηχητικά ντοκουμέντα.

Ο Μπραντ Πιτ φέρεται επίσης να είχε παραπονεθεί πως η Αντζελίνα Τζολί κλειδωνόταν στο δωμάτιο για μέρες χωρίς φαγητό κατά τη διάρκεια πολλών περιστατικών κατάρρευσής της. “Ο Μπραντ έλεγε ότι είναι σαν να είναι δύο άνθρωποι! Θα έσπαγε πράγματα και θα έλεγε ότι θέλει να κάνει κακό στον εαυτό της. Είχε μια πολύ βίαιη πλευρά”.

Σε άλλη αποκάλυψη που έρχεται στο φως της δημοσιότητας, ο Μπραντ Πιτ γκρίνιαζε που η Αντζελίνα μισούσε το γεγονός ότι παρέμεναν φίλοι με την πρώην γυναίκα του Τζένιφερ Άνιστον και απειλούσε να την ταπεινώσει με τη νομική της ομάδα.

Πηγή: Radaronline

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε