Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Jean-ius Summer style! Πως φοράνε οι σταρ το αγαπημένο τους jean;

Το denim είναι ένα υλικό παντώς τύπου και παντός καιρού! Αποτελεί σανίδα σωτηρίας για κάθε μέρα του χρόνου που ανοίγεις την ντουλάπα σου και δεν ξέρεις τι να φορέσεις!

Το denim είναι ένα υλικό παντώς τύπου και παντός καιρού! Αποτελεί σανίδα σωτηρίας για κάθε μέρα του χρόνου που ανήγεις τη ντουλάπα σου και δεν ξέρεις τι να φορέσεις! Το τζιν αγκαλιάζει το σώμα σου και για το λόγο αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία η σωστή εφαρμογή! Κάνε κλικ εδώ για να δεις πως μπορείς να βρεις το σωστό τύπο τζιν για το σωματότυπο σου!

Το τζιν αλλάζει χαρακτήρα κάθε καλοκαίρι και προσαρμόζεται στις νέες τάσεις ενώ παράλληλα τα κλασικά σχέδια διατηρούν τη διαχρονική κομψότητά τους!

Το τζιν σορτσάκι δικαιούται μια θέση στη ντουλάπα σου! Η Εva Longoria συνδυάζει το μικροσκοπικό ξεφτισμένο σορτσάκι με nude σανδάλια, clutch από snake skin και απαλό ροζ άνετο τοπ. Η Vanessa Hudgens ακολουθεί ένα διαχρονικό look παραλίας συνδυάζοντας τζιν σορτσάκι (πρόσεξε τις λεπτομέρειες στις τσέπες που περισσεύουν) με λευκό αντρικό πουκάμισο και δερμάτινα καφέ, φλατ σανδάλια τύπου gladiators. H Kate Beckinsale κάνει layering με λευκό tank top και πουά διάφανο πουκάμισο. Ολοκληρώνει με clogs σε μαύρο!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε