Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Jessica Biel: Ποιο είναι το διαιτολόγιό της; Τι τρώει; Τι κάνει και έχει αυτό το σώμα;

Jessica Biel: Ποιο είναι το διαιτολόγιό της; Τι τρώει; Τι κάνει και έχει αυτό το σώμα;

Όταν βλέπεις τη Jessica Biel το πρώτο πράγμα που σχολιάζεις είναι το σώμα της. Δεν υπάρχει! Τι κάνει; Πως το απόκτησε; Τι τρώει; Τι γυμναστική κάνει;

Από κοριτσάκι της ονειρεμένης οικογένειας του 7th Heaven, σε εκθαμβωτική star του Hollywood και αγαπημένη του Justin Timberlake. Η Jessica Biel είναι από τα ανερχόμενα ονόματα της μεγάλης οθόνης, αλλά και μια fit γυναικεία φιγούρα που πολλές θα ήθελαν να αποκτήσουν. Πώς όμως τα έχει καταφέρει; Μάθε εδώ όλα τα μυστικά της…

Μια γυναίκα που λατρεύει τη γυμναστική

Η Jessica δεν μένει ποτέ σε μια και μόνη εξάσκηση! Κάθε της έξοδος είναι και μια ευκαιρία για γυμναστική και φυσική δραστηριότητα. Για κάτι διαφορετικό που θα την βγάλει από τη ρουτίνα… Από τρέξιμο και ποδήλατο μέχρι αναρρίχηση στην κορυφή του Κιλιμάντζαρου.

Όμως η προπόνησή της είναι παρόμοια με εκείνη μιας αθλήτριας. Γιατί η επίσημη αγαπημένη του Justin δεν είναι απλά αδύνατη! Είναι γυμνασμένη σε εντυπωσιακό επίπεδο. Όλο αυτό φυσικά είναι αποτέλεσμα σκληρής γυμναστικής, σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Παράλληλα προσφέρει στο σώμα της την ευλυγισία και τη θηλυκότητα με 1-2 μαθήματα Yoga μέσα στην εβδομάδα. “Η Yoga για μένα είναι περισσότερο ένας τρόπος να κάνω stretch, να επικυκήνω όλη την σπονδυλική μου στήλη”

Διάβασε περισσότερα για τη διατροφή της στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε