Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Κ. Δανδουλάκη: “Τα σταριλίκια τα θεωρούσα αστεία”!

Αποτελεί μία απο τις πιο καταξιωμένους ηθοποιούς και δεν διστάζει να μιλήσει ακόμα και για το αν θα ερωτευτεί ξανά.

Η μεγαλη Ελληνίδα ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο TV Εθνός, μίλησε για την καθημερινή σειρά που πρωταγωνιστεί, τις παγίδες που μπορεί να πέσει ένας ηθοποιός, την κατάσταση στο τηλεοπτικό τοπίο αλλά και το ενδεχόμενο να ερωτευτεί ξανά.

Η Κάτια Δανδουλάκη θεωρεί πως η φετινή τηλεοπτική χρονιά για την “Ζωή της ‘Αλλης”, θα είναι ευκολότερη ως προς τη συνεργασία των ηθοποιών, ωστόσο υπάρχουν παγίδες, που μπορεί να φέρουν την ανατροπή! “…ο πήχης έχει ανέβει ψηλά. Οι απαιτήσεις του κόσμου από εμάς είναι τεράστιες, όπως επίσης είναι τεράστιος και ο ανταγωνισμός του πράιμ τάιμ”, αναφέρει.

Παράλληλα, πιστεύει πως ο ηθοποιός οφείλει να προσπαθεί συνεχώς να κρατά ζωντανό τον ρόλο του, διότι μόνο έτσι μπορεί να εξακολουθεί να υπάρχει και ουσιαστικός λόγος ύπαρξης μιας τηλεοπτικής σειράς. “Όταν επαναπαυτείς, αρχίζει ο κορεσμός. Αυτός ο κίνδυνος, ο κίνδυνος του να σε βαρεθούν και να σου γυρίσουν την πλάτη, ποτέ δεν μου φεύγει”, λέει και συμπληρώνει πως το να θεωρήσει κάποιος ηθοποιός ότι η επιτυχία του ανήκει, είναι μια μεγάλη ανοησία που μπορεί να τον οδηγήσει στην καταστροφή!”

Η αγαπημένη ηθοποιός επίσης θεωρεί πως ο τίτλος της ηθοποιού που απενεχοποίησε την σαπουνόπερα στην Ελλάδα, της ανήκει διακαιωματικά. “Προσωπικά αγαπάω τα μελό, τα “σαπούνια”, την ποίηση, την λογοτεχνία, μέχρι και τα καμπαρέ…Ο κόσμος έχει μάθει να αγαπάει το καλό αποτέλεσμα”, αναφέρει.

Σε ερώτηση σχετικά με το αν μπορούμε να μιλάμε για ποιότητα στην τηλεόραση, εκείνη απαντά: “Αυτή τη στιγμή ζούμε το απόλυτο τηλεοπτικό χάος. Όμως, σαφέστατα έχουν υπάρξει περίοδοι που όντως συναντούσες ποιότητα στην τηλεόραση…Τώρα ζούμε στην εποχή που δεν υπάρχει καμία τηλεοπτική ταυτότητα”.

Παράλληλα, δεν αρνήται πως κι εκείνη έχει δεχτεί μείωση μισθού. “Ζούμε σε μια εποχή που ένας ηθοποιός δεν έχει μόνο ένα αλλά εκατό λόγους για να θελήσει να διευκολύνει μια παραγωγή να επιζήσει. Και όσοι δεν το καταλαβαίνουν αυτό, δυστυχώς έχω να τους πω πως μοιραία για αρκετούτσικα χρόνια οι περισσότεροι θα μείνουμε άνεργοι. Δεν χαίρομαι που το λέω, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα”.

Η ηλικία της, δεν είναι κάτι που την απασχολεί. Αντίθετα, χαίρεται που μεγαλώνει γιατί η κάθε ηλικία θεωρεί πως έχει τθις δικές της χάρες. Θα έκανε όμως μπότοξ; “Κάνω υγιεινή διατροφή, κάνω δίαιτες, φοράω διάφορες κρέμες, προσέχω την επιδερμίδα μου, κάνω γυμναστική, αλλά μέχρι εκεί. Δεν μπορώ να χάσω την ταυτότητά μου.Δεν μπορώ να γίνω βάτραχος!

Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με το αν η Κάτια Δανδουλάκη θα ξαναερωτευόταν, απαντά: “Αυτά τα πράγματα δεν τα βάζεις σε πρόγραμμα. Όλα αυτά τα χρόνια είχα στην ζωή μου μια τόσο μοναδική και ξεχωριστή αγκαλιά, μπορώ να ελπίζω λοιπόν πως θα ζήσω ξανά κάτι όμορφο; Όμως, κι από την άλλη, τίποτα δεν αποκλείω…Η ζωή είναι ανατρεπτική”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε