Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κ. Δανδουλάκη στην Τατιάνα: ”Δεν έχω περιουσία!”

Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε στην Τατιάνα για την προσωπική κι επαγγελματική ζωή της και έκανε έκκληση βοηθείας για μια νεαρή κοπέλα.

Η Κάτια Δανδουλάκη, που έζησε τη ζωή της όπως την ήθελε και δεν τροφοδότησε ποτέ την προσωπική της ζωή με σχόλια και δημοσιεύματα, βρέθηκε σήμερα στο ”Αξίζει να το ζεις” και πέρα από την έκκληση για βοήθεια της 25χρονης Ζωής, μίλησε στην Τατιάνα για τα προσωπικά κι επαγγελματικά της, μέχρι σήμερα, δρώμενα. Επιπλέον, αποκάλυψε ότι η ”Ζωή της Άλλης” θα έχει ανατρεπτική συνέχεια, που θα κρατήσει και το 2012.

Αρχικά ανέφερε, σχετικά με την εξέλιξη της τεχνολογίας: ”Ζούμε σε μια εποχή που χρειάζεται ένας πολύ μεγάλος αγώνας, επειδή τα παιδιά είναι ”τρελαμένα” με τα ηλεκτρονικά – με τα οποία εγώ δεν είμαι φίλη… Οφείλω όμως να υποκλιθώ μπροστά στην επιστήμη, αλλά πρέπει να σας πω, ότι δεν έχω ιδέα… Βάζω άλλους να μου κάνουν αυτή τη δουλειά, χαίρομαι πάρα πολύ με το γρήγορο αποτέλεσμα, αλλά είναι απλό… Βαριέμαι να μπω στη διαδικασία να το μάθω”.

Εκτός από το ”χάρισμα” που έχει η ίδια, να μιλά ανοιχτά και χωρίς ταμπού, έχει ακόμα ένα, που το χαρακτηρίζει ”δώρο Θεού”. ”Δεν έχω ζήλεια. Έχω το εξής, λέω: ”Αχ, τι ωραία που παίζει η Τατιάνα αυτόν το ρόλο. Να μπορούσα κι εγώ να τον παίξω έτσι.” Έτσι λέω και βάζω τον εαυτό μου να προσπαθήσει να το καταφέρει αυτό. Αν δεν το καταφέρω, μπορώ να δω πόσο παταγωδώς αποτυχές ήταν αυτό που έκανα. Η αποτυχία αισθάνομαι ότι είναι κάτι που το δικαιούμαστε”.

Και συνέχισε, σχετικά με την οικονομική της κατάσταση: ”Δεν έχω περιουσία. O πατέρας μου ήταν δημόσιος υπάλληλος, η μητέρα μου δασκάλα, εγώ κατάφερα να σπουδάσω. Όλη μου η περιουσία πάντα, ήταν η τέχνη μου. Κάνοντας, θέατρο, τηλεόραση και κινηματογράφο, από την πρώτη φορά που βγήκα, έβγαλα αρκετά χρήματα, κυρίως από την τηλεόραση γιατί της δόθηκα, τα οποία τα τοποθέτησα στα όνειρά μου, τα οποία ήταν να χτιστεί ένα θέταρο έτσι όπως το ήθελα εγώ και αν κάνω παραγωγές από μικρή.”

Tέλος, παραδέχτηκε πως η φιλία είναι κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή της κι έχει πολύ καλούς φίλους. Είπε χαρακτηριστικά: ”Κολλητή παρέα δεν είχα ποτέ, γιατί δεν προλάβαινα. Όποιος αναζητά τις λυκοφιλίες, αυτές θα έχει, γιατί συμβαίνει συχνά αυτό… Οι ”κολλητοί” της ψυχής μου είναι μερικοί άνθρωποι του θεάματος. Υπάρχουν πολλοί φίλοι από την θεατρική οικογένεια, που με έχουν στηρίξει πολύ σε δύσκολες στιγμές μου, ακόμα και οικονομικά. Υπάρχουν και πολλοί φίλοι, στην παρά-θεατρική οικογένεια καθώς και κάποιοι από τα παιδικά μου χρόνια.”

Δες το βίντεο:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε