Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Κ. Δέδε: ”Έχω τρελή πέραση στις γυναίκες”

Η Κάτια Δέδε μιλάει για τα προσωπικά της αλλά αποκαλύπτει και πώς φαντάζεται το μέλλον της…

Η Κάτια Δέδε παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό Glam και μίλησε για τη ζωή της μετά τα Playmate, τον έρωτα, το γάμο, αλλά και για την γυμνή φωτογράφηση που έκανε σε γνωστό περιοδικό.

Η Playmate 2010 αποκάλυψε ότι αγαπάει πάρα πολύ τη ζωγραφική, και σκέφτεται μόλις πέσει η αυλαία στο χώρο του modeling να δώσει εξετάσεις για τη Σχολή Καλών Τεχνών. ” Θα είμαι πολύ ευτυχισμένη αν καταφέρω να βρω τρόπο να συνδυάσω όλες τις παραστάσεις από το χώρο της μόδας με την αγάπη μου για τη ζωγραφική” είπε το νεαρό μοντέλο.

Η όμορφη Playmate δήλωσε πως τη διαδικασία των Playματe την πέρασε με πολύ στρες, αλλά αυτό ήταν που τη βοήθησε κιόλας γιατί όπως είπε και η ίδια είναι άτομο που λειτουργεί καλύτερα υπό πίεση. Την απάντηση σε όσους έλεγαν πως οι κοπέλες που διαγωνίστηκαν είχαν μικρό στήθος έδωσε η Κάτια λέγοντας: ” Μια γυναίκα με μικρό στήθος μπορεί να είναι πολύ πιο σεξουαλική από κάποια άλλη που προκειμένου να βγάλει τον ερωτισμό της προς τα έξω ”φουσκώνει” το στήθος της”.

Παρόλα αυτά είναι υπέρ της πλαστικής και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο σε μεγαλύτερη ηλικία να κάνει κάποια πλαστική, αλλά όχι για να αλλάξει κάτι πάνω της, απλά για να διατηρήσει  την ομορφιά της. ”Ίσως σε μεγαλύτερη ηλικία και αν η βαρύτητα έπαιζε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση μου! Την εμφάνιση μου δεν θα τη διόρθωνα απλώς θα τη διατηρούσα”.

Πώς αντέδρασαν οι γονείς της, μετά τη γυμνή φωτογράφηση; ”Δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα,είναι άνθρωποι ουσιαστικοί και ανοιχτόμυαλοι. Ξέρουν πως μια γυμνή φωτογράφηση δεμ καθορίζει την ηθική μου. Είναι καθαρά στο πλαίσιο της δουλειάς μου” είπε η όμορφη Κάτια.

Επίσης δεν δίστασε να αποκαλύψει πως στο παρελθόν την έχουν φλερτάρει γυναίκες πως δεν το θεωρεί καθόλου ενοχλητικό, αντιθέτως το θεωρεί κολακευτικό. ” Η αλήθεια είναι πως έχω φοβερή πέραση στις γυναίκες! Δεν ξέρω τι τους προκαλώ. Με κολακεύει πάντως το γεγονός πως τους αρέσω”.

Τέλος  η Κάτια μίλησε για τα προσωπικά της όπου αποκάλυψε πως ζει για τον έρωτα και πως θα ήθελε μια μέρα να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας όταν θα είναι πιο ώριμη αλλά αυτό που την προβληματίζει είναι από ποιον Έλληνα σχεδιαστή θα πάρει νυφικό, αφού οι περισσότεροι είναι φίλοι της.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε