Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Κ. Γκαγκάκη: “Δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου ως τηλεοπτικό πρόσωπο!”

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μιλά για το X-Factor, τις live εμφανίσεις, την αποχώρηση του Γιώργου Λεβέντη και τα επόμενα σχέδιά της!

Η Κατερίνα Γκαγκάκη φωτογραφίζεται με την Μαρία και την Νίκκι του “X-Factor” και μιλά στο “HELLO!” για το ριάλιτι τραγουδιού, την αποχώρηση του Γιώργου Λεβάντη από τον Ant1 και τις live εμφανίσεις.

Η κριτής του X-Factor αποκαλύπτει πως ο ενθουσιασμός της δεν είναι ο ίδιος με τις περασμένες χρονιές, αλλά τα live την συναρπάζουν. “Για ‘μένα το “X-Factor” είναι μία επιπρόσθετο στη βασική δουλειά. Μέχρι τη στιγμή που θα ξεκινήσει το live της Παρασκευής, μου φαίνεται ως μία επιβάρυνση στο πρόγραμμά μου. Είναι πολύ επίπονη και ψυχοφθόρα διαδικασία, που παίρνει πολλές ώρες μέσα στην εβδομάδα. Πάντως, η αλήθεια είναι ότι η στιγμή που ξεκινά το show με συνεπαίρνει”, δηλώνει χαρακτηριστικά.

 
Στην ερώτηση αν διακρίνει φέτος νέα ταλέντα, η ίδια απαντά ως εξής: “Και βέβαια. Όχι μόνο ένα, αλλά περισσότερα. Φυσικά δεν μου επιτρέπεται να πω ονόματα”, αναφέρει και προσθέτει πως δεν την ενοχλεί που έχουν αποχωρήσει δυο από τα μέλη της ομάδας της. “Για ‘μένα δεν έχει σημασία αυτό. Δεν είναι θέμα ομάδας. Η ουσία του παιχνιδιού είναι αν αυτοί που θα προκύψουν θα κάνουν καριέρα. Στο πρώτο κύκλο του παιχνιδιού κέρδισα, Τώρα δεν έχω κανένα απωθημένο”, σημειώνει.
 
Για την αποχώρηση του Γιώργου Λεβέντη, η Κατερίνα Γκαγκάκη λέει το εξής: “Δεν ήταν έκπληξη για εμένα. Το γνωρίζαμε όλοι ότι θα φύγει. Ήταν μια ελκυστική πρόταση, που την ήξεραν όλοι στο σταθμό. Ήταν μια απόφαση που είχε πάρει εδώ και πολύ καιρό.”
 
Όσον αφορά τη μεγάλη δημοσιότητα που έχει πάρει, λόγω του παιχνιδιού, η ίδια αποκαλύπτει το εξής: “Δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου ως τηλεοπτικό πρόσωπο, αλλά ως επαγγελματία της επικοινωνίας”.
Διάβασε περισσότερα στο “HELLO!”που κυκλοφορεί.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε