Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

K. Γκαγκάκη: “Η εκπομπή της Τατιάνας κόπηκε για λόγους οικονομίας”

O ΑΝΤ1, μέσω δήλωσης της Κατερίνας Γκαγκάκη ανασκεύασε τα όσα είχαν ακουστεί και γραφτεί τις προηγούμενες μέρες.

O ΑΝΤ1, μέσω δήλωσης της Κατερίνας Γκαγκάκη ανασκεύασε τα όσα είχαν ακουστεί και γραφτεί τις προηγούμενες μέρες, ότι η καθυστέρηση της απάντησης της Τατιάνας Στεφανίδου, οδήγησε στην απόφαση της διακοπής της εκπομπής “Αξίζει να το δεις”.

Σε αντίθεση με τα όσα διέρρεαν κάποιοι από το κανάλι τις τελευταίες ημέρες η Κατερίνα Γκαγκάκη, αποκατέστησε την αλήθεια με δήλωσή της που μεταδόθηκε στην εκπομπή της Σ. Τσιμτσιλή στο Αlter, λέγοντας ότι η εκπομπή κόπηκε καθαρά για οικονομικούς λόγους και από την ανάγκη του καναλιού να μειώσει το κόστος του.

Επιβεβαιώνονται έτσι, όσα είχε πει η Τατιάνα Στεφανίδου από την πρώτη στιγμή μέσα από το blog της.

                    Τι είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη στον Αlter

Σε επικοινωνία που είχε μαζί της η δημοσιογράφος  Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Κατερίνα Γκαγκάκη είπε ότι όντως έγινε το ραντεβού των στελεχών με την Τατιάνα Στεφανίδου την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου. Το κανάλι της έκανε πρόταση για τη νέα σεζόν  με μικρή μείωση του budget και η δημοσιογράφος ζήτησε λίγο χρόνο να το σκεφτεί. 

Σύμφωνα πάντα με τα όσα είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη στην Σ.Τσιμτσιλή, όταν ήλθαν στο κανάλι τα νέα οικονομικά στοιχεία για το πρόγραμμα της νέας σεζόν, το κανάλι έπρεπε να αποφασίσει που θα επενδύσει, μεταξύ απογευματινής ζώνης και prime time.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε