Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κ.Γκαγκάκη: “Συναντήθηκε ο Ηλίας με τον Λάτσιο και ήταν και οι δύο χαρούμενοι”

Η διευθύντρια επικοινωνίας και δημοσίων σχέσων του ΑΝΤ1 βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής “10 με 1 μαζί” και αποκάλυψε τα σχέδια για την επόμενη σεζόν.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη ρωτήθηκε από τους οικοδεσπότες της εκπομπής για την Ζέτα Μακρυπούλια και το Dancing with the stars 2. “Ξέρετε ότι αυτά ποτέ δεν συγκεκριμενοποιούνται τόσους μήνες πριν. Βέβαια, όταν κάτι έχει πάει τόσο καλά δεν αλλάζεις τα βασικά στοιχεία. Πάντως, ελπίζουμε να έχουμε τη Ζέτα και σε κάποιο σήριαλ του σταθμού γιατί μην ξεχνάμε πως δεν είναι παρουσιάστρια αλλά ηθοποιός”, δήλωσε.

Αποκάλυψε επίσης την συνάντηση του διευθυντή προγράμματος του σταθμού, Γιάννη Λάτσιου, με τον ανατρεπτικό Ηλία Ψινάκη. “Συναντήθηκε ο Ηλίας με τον Λάτσιο και αμέσως μετά ήταν και οι δύο χαρούμενοι. Είμαστε σε καλό δρόμο για να τον έχουμε στο δυναμικό μας και την επόμενη σεζόν. Το πρώτο μέλημα του Ηλία δεν είναι άλλο από το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο 4”, υποστήριξε η κυρία Γκαγκάκη στο τηλεοπτικό δίδυμο.

Όσον αφορά την μεταγραφή της Ευγενίας Μανωλίδου στο Mega, η ίδια υποστήριξε πως θα ήθελαν να την δουν στην συνέχεια του talent show στο πλευρό του ανατρεπτικού μάνατζερ και του Βαγγέλη Περρή ενώ συμπλήρωσε πως θα μπορούσε να είναι στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε