Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Κ. Γκαγκάκη: Θα βάλω την καριέρα μου σε δεύτερη μοίρα για ένα παιδί!

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μιλάει για την καριέρα της, τη ζωή της και για την οικογένεια.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη είναι μία δυναμική γυναίκα που έχει χτίσει την καριέρα της με κόπο και μεράκι. Κάποιοι τη λένε χαριτολογώντας Lady Gaga ενώ άλλοι την χαρακτηρίζουν ως ”σιδηρά κυρία”. Τι έχει να πει γι’αυτό; ”Τον όρο Lady Gaga μου τον απέδωσε ο Σάκης και δεν έχω καμία σχέση. Όσο για το σιδηρά κυρία με χαρακτήρισαν έτσι επειδή θεωρείται ότι για να είσαι καλός στη δουλειά σου πρέπει να είσαι απρόσιτος. Δεν θα μπορούσα, όμως, να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου απρόσιτο. Είμαι ένας κυκλοθυμικός άνθρωπος, πάρα πολύ γκρινιάρα, ενίοτε κρύβω πολύ πεσιμισμό και ανασφάλεια. Θεωρούσα, ας πούμε, πολύ ζαβή την Πολυάννα των παιδικών μου χρόνων, που ήταν χαρούμενη για όλα”, εξομολογείται στη RealNews.

Κάνει ψυχανάλυση γιατί τη βοηθάει να ανακαλύπτει στοιχεία των άλλων αλλά και του εαυτού της, στοιχεία που πολλές φορές δεν της αρέσουν. ”Καταλαβαίνω ότι είμαι αρκετά σκληρή με τους άλλους. Επειδή εμένα δεν μου χαρίστηκε τίποτα δεν θα χαρίσω τίποτα. Επειδή εμένα μου δόθηκαν ευκαιρίες, της δίνω κι εγώ απλόχερα. Είμαι πολύ αμελής και πληγώνω πολύ τους φίλους μου, αφήνοντάς τους μεγάλα χρονικά διαστήματα στη μπάντα γιατί προτεραιότητα έχει η δουλειά”, παραδέχεται.

Ακούγεται ότι έχει κόντρα με το Νίκο Μουρατίδη λόγω του ότι η Κατερίνα δίνει ευκαιρίες και σε… μπουζουξούδες. ”Θεωρώ λιγάκι αστείο και δήθεν να σχολιάζουμε, να κρίνουμε κάποια είδη τα οποία, καλώς ή κακώς, όλοι έχουμε πάει να παρακολουθήσουμε. Λοιπόν, αυτό θα το δεχόμουν από ανθρώπους που δεν έχουν πατήσει ποτέ το πόδι τους στα μπουζούκια”, δηλώνει χαρακτηριστικά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε