Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Κ. Καραβάτου: Μπορεί να κάνουμε παιδί πριν το γάμο!

Η παρουσιάστρια του “Κους κους” μίλησε για τη σχέση της με τον Κρατερό Κατσούλη και το ενδεχόμενο ενός παιδιού.

Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί πολύ έδωσε η Κατερίνα Καραβάτου στο περιοδικό HELLO, στην οποία ανέφερε πως την ενδιαφέρει περισσότερο το ενδεχόμενο να κάνει ένα παιδί, παρά ο γάμος. Η ίδια μίλησε για τον συντροφό της, τις αλλαγές που της έχουν ζητήσει κατά καιρούς να κάνει και τις πλαστικές επεμβάσεις

 
Για τη σχέση της με τον Κρατερό Κατσούλη και το ενδεχόμενο του γάμου η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε πως νιώθει ήδη σαν παντρεμένη. “Επρόκειτο να παντρευτούμε το περασμένο καλοκαίρι. Αλλά για σοβαρούς προσωπικούς λόγους, δεν έγινε. Δεν αισθανόμασταν, λοιπόν, ότι είχαμε τη διάθεση και το χρόνο να το κάνουμε. Κι επειδή δεν θέλω να παντερυτώ Σάββατο και τη Δευτέρα να επιστρέψω στη δουλειά, πάμε για γάμο το επόμενο καλοκαίρι”, δήλωσε και συμπλήρωσε: “Με αγχώνουν οι προετοιμασίες. Θα είμαστε μόνο φίλοι και συγγενείς και θα κάνουμε ένα ωραίο γλέντι, για να περάσουμε καλά”.
 
“Ένα παιδί με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο από ένα γάμο… Η εγκυμοσύνη μπορεί να προηγηθεί από το γάμο”, δήλωσε η Κατερίνα, η οποία αποκαλύπτει πως αυτοπροτάθηκε να παίξει μαζί με τον αγαπημένο της στο θέατρο!
Ο αγαπημένος της πάντως θα πρωταγωνιστήσει στο νέο σήριαλ του Ant1 “Φέρσου σαν άντρας” με την Ζέτα Μακρυπούλια. “Θα είναι παντρεμένοι και θα έχουν σκηνές στο σπίτι τους. Τίποτα! Καραούλι με τηλεφακό! Θα σαμποτάρω το γύρισμα!”, είπε με μια δόση χιούμορ.
 
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε