Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Κ . Καραβάτου στο TLIFE: Οι ετοιμασίες και τα συναισθήματά της για την βάφτιση της κόρης της Αέλιας!

Κ . Καραβάτου στο TLIFE: Οι ετοιμασίες και τα συναισθήματά της για την βάφτιση της κόρης της Αέλιας!

Όλα είναι σχεδόν έτοιμα για να πάρει κι επίσημα το όνομά της, μία ημέρα μετά τα πρώτα της γενέθλια!

Η κορούλα της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη θα πάρει κι επίσημα σε λίγες μέρες το όνομά της. Η μικρή Αέλια θα βαφτιστεί μία ημέρα μετά τα πρώτα της γενέθλια, στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο Λυκαβηττό, στις 13:30.

Δεν θα είναι ένα κλειστό μυστήριο! Καλεσμένοι θα είναι όλοι οι άνθρωποι που τους αγαπούν και όλο αυτό το χρόνο που πέρασε και ήταν ο πρώτος χρόνος της ζωής της Αέλιας ήταν κοντά της. Όσο για τους νονούς της, θα είναι τέσσερις! Οι φίλες της παρουσιάστριας, Σμαράγδα Μακρή και Λήδα Παπαδοπούλου και οι δύο φίλοι του ηθοποιού Ιεροκλής Μπεναρδής και Λυκούργος Τζαρδής.

Το TLIFE πέτυχε την γλυκιά μανούλα στην εκκλησία που θα γίνει η τελετή, κάπου ανάμεσα στις προετοιμασίες και μοιράστηκε μαζί μας κάποια από τα συναισθήματά της για την μέρα της βάφτισης!

Έχει άγχος για την βάφτιση;

Δεν έχω άγχος. Έχω αγωνία γιατί θέλω να είναι μία ωραία μέρα για το κοριτσάκι μας αυτή. Να γίνει σωστά η τελετή, να πάνε όλα τα πράγματα όπως τα έχουμε σχεδιάσει… Βασικά, μάλλον ναι, έχω αγχωθεί κιόλας λίγο τώρα που το σκέφτομαι… (γέλια) Παράλληλα, επειδή όλο αυτό είναι κάτι πάρα πολύ χαρούμενο, είμαστε και πολύ χαρούμενοι που πλησιάζει αυτή η μέρα.

Μάθε όλα όσα αποκάλυψε για τη βάφτιση της κόρης της στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε