Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κ. Κελεκίδου: Επιστρέφει δυναμικά με νέο look και μιλά στο TLIFE για τον γιο της και τα νέα της σχέδια!

Κ. Κελεκίδου: Επιστρέφει δυναμικά με νέο look και μιλά στο TLIFE για τον γιο της και τα νέα της σχέδια!

Η εντυπωσιακή φωτογράφηση της Κέλλυς για το νέο της τραγούδι…

Μετά από τρία χρόνια απουσίας από τα καλλιτεχνικά δρώμενα η Κέλλυ Κελεκίδου επιστρέφει δυναμικά με ένα νέο τραγούδι και ετοιμάζεται να κλέψει τις εντυπώσεις. Ανανεωμένη, ξεκούραστη και με νέο λουκ που επιμελείται η αδελφή της Μαρίνα, η όμορφη ερμηνεύτρια από τη Θεσσαλονίκη τραγουδάει “Προχωράμε” και κάνει σχέδια για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

 

Το TLIFE την συνάντησε στη φωτογράφηση που έκανε για το promo του νέου της τραγουδιού, που έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό και εκείνη μας μίλησε για όλους και για όλα.

 

Κάπου στο Βοτανικό, στο studio του Γιώργου Καλφαμανώλη, η Κέλλυ βρέθηκε με τους συνεργάτες της και ετοιμάστηκε με την βοήθεια του στυλίστα Γιώργου Σεγραδάκη και της Μαρίνας Κελεκίδου, για μια ξεχωριστή φωτογράφηση.

/

 

Κάνοντας, μάλιστα, ένα διάλειμμα μίλησε στο TLIFE για τα τρία χρόνια ξεκούρασης που πέρασε μαζί με τον 3χρονο γιο της Θάνο, τη σχέση της με τον σύζυγό της Νίκο Κουρκούλη, τις ανασφάλειες και την επιστροφή της.

 

Η επιστροφή και τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια

 

Μετά από μερικά χρόνια απουσίας από το τραγούδι, επιστρέφεις με νέο δυνατό κομμάτι… Πες μας λίγα πράγματα για τη νέα σου μουσικά βήματα

 

Το τραγούδι λέγεται “Προχωράμε” και έχει γράψει μουσική ο Γιάννης Φρασέρης και στίχους Μαργαρίτας Δρούτσα. Χαίρομαι πολύ γιατί είναι ένα χαρούμενο και αισιόδοξο τραγούδι. Δεν σου κρύβω ότι μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, 2-3 εβδομάδες που έχει κυκλοφορήσει ακούγεται αρκετά και λαμβάνω θετικά μηνύματα από τον κόσμο.

 

Δες στο TLIFE περισσότερες backstage φωτογραφίες και μάθε όλα όσα αποκάλυψε για τον Νίκο Κουρκούλη και τον γιο τους

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε