Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 38 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Κ. Κόκλας στο “Μίλα”: “Θέλουμε με την γυναίκα μου να κάνουμε δεύτερο παιδί!”

Κ. Κόκλας στο “Μίλα”: “Θέλουμε με την γυναίκα μου να κάνουμε δεύτερο παιδί!”
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 13.01.2012 | 19:50

tlife

Τι αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός για του “Βασιλιάδες” του Mega, την οικογένειά του και την μεγάλη απώλεια που του κόστισε...

Για την επιτυχημένη καθημερινή σειρά του Mega που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό, την οικογένειά του, την κριτική του γιου του, αλλά και την απώλεια των αγαπημένων του προσώπων μίλησε ο Κώστας Κόκλας στο “Μίλα”.
 
Ο γνωστός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στους “Βασιλιάδες” δήλωσε πολύ χαρούμενος με την επιτυχία της σειράς και την αγάπη του κόσμου. “Για 'μένα το ότι θα πάει καλά φάνηκε από τα γυρίσματα. Αν γυρίζεις μια σκηνή και γελά όλο το συνεργείο σημαίνει ότι η δουλειά γίνεται καλά”, είπε.
 
Για το ρόλο του ανέφερε: “Ο Μάρκος είναι ένας βιοπαλαιστής, χωρίς χρήματα και βάζει στοίχημα να μην αλλάξει παρά τα πλούτη που αποκτά ξαφνικά... Αυτό θα είναι δύσκολο και θα δίνει καθημερινά μάχη γιατί είναι πολλοί οι πειρασμοί”.
 
Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μεγαλύτερος και πιο αυστηρός κριτής είναι ο γιος του. “Ο γιος μου μου είπε να μην φωνάζω τόσο όταν παίζω και θα ακολουθήσω τη συμβουλή του”, σημείωσε χαρακτηριστικά.
 
Παράλληλα, ο ίδιος αποκάλυψε πως θα ήθελε ένα ακόμη παιδί: “Θα θέλαμε με την γυναίκα μου να αποκτήσουμε και ένα και δυο παιδιά. Ο Θεός να μας έχει γερούς.”, δήλωσε.
 
Ποια ήταν, όμως, η πιο δύσκολη στιγμή που πέρασε πριν λίγο καιρό;

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο