Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Κ. Λάσπα: “Aν με προσκαλέσει η Ελένη, θα το σκεφτώ αν θα πάω!”

Κ. Λάσπα: “Aν με προσκαλέσει η Ελένη, θα το σκεφτώ αν θα πάω!”

Αποκαλύπτει τα νέα επαγγελματικά της σχέδια, μιλάει πρώτη φορά για την παρεξηγηση που είχε με την Μενεγάκη με αφορμή ένα ρεπορταζ που προβλήθηκε στην εκπομπή της.

Η Κατερίνα Λάσπα αποκαλύπτει τα νέα επαγγελματικά της σχέδια, μιλάει πρώτη φορά για την παρεξηγηση που είχε με την Ελένη Μενεγάκη με αφορμή ένα ρεπορταζ που προβλήθηκε στην εκπομπή της Ελενης, την ενόχλησε και την οδήγησε μέχρι τα δικαστήρια. Την ίδια ώρα, φωτογραφίζει εκείνους που δεν ήθελαν να παραμείνει στο τηλεοπτικό τοπίο. Όλα αυτά στην εκπομπή Μovies & Stars με τον Γιώργο Σατσίδη.

“Aν με προσκαλέσει η Ελένη, θα το σκεφτώ αν θα πάω!”

Δεν έχω δεχτεί πρόσκληση από την Ελένη. Θα το σκεφτώ αν θα πάω αν με προσκαλέσει. Είναι πάρα πολύ γεμάτη η ζωή μου και τα επαγγελματικά μου σχέδια, που δεν είναι θέμα θυμού, είναι θέμα αξιοπρέπειας. Ήταν ένα δυσάρεστο συναίσθημα. Αυτά… Δικομανής δεν είμαι! Βαριέμαι απίστευτα αυτές τις διαδικασίες γιατί είναι πολύ χρονοβόρες, όμως κάποιες φορές δεν έχεις άλλη επιλογή για να λύσεις αυτά τα πράγματα. Είμαι άνθρωπος με καλή διάθεση, δεν βλέπω ούτε φαντάσματα ούτε εχθρούς. Άνθρωποι που ίσως με έχουν βλάψει, τελικά μου έχουν κάνει καλό. Νιώθω πολύ δυνατή. Δεν μπορώ να σκεφτώ εκδικητικά, υπάρχει μια μαθηματική ισορροπία των πραγμάτων, δεν θέλω να χάνω ενέργεια. Το μεσημέρι όταν είμαι σπίτι, δεν βλέπω τηλεόραση. Έχω δει αποσπασματικά και λίγο, παίζω μεταξύ Ελένης και Ελεονώρας.

“Έχω ρεύμα και το ξέρω”

Οι στόχοι μου είναι πολύ συγκεκριμένοι. Η τηλεόραση δεν έχει σταματήσει να ασχολείται μαζί μου. Υπάρχει ενδιαφέρον, κάποια πράγματα έπρεπε ήδη να έχουν βγει στον αέρα. Δύο – τρεις παραγωγές δεν βγήκαν στον αέρα λόγω οικονομικών. Δεν θα έκανα τα πάντα για να βγω. Είναι δύσκολο το τοπίο. Είμαι ευτυχής, χαίρομαι πολύ το παιδί μου, το ζω, είναι το γούρι μου. Έχω ρεύμα και το ξέρω (γέλια), έχει διατηρηθεί το ενδιαφέρον στο πρόσωπό μου. Όταν έχω ένα τηλεοπτικό προϊόν στα χέρια μου, ναι να μιλήσω. Θεωρώ περιττό να μιλήσω για κάτι έξω από αυτό. Υπάρχουν δύο πρότζεκτ που θα ήθελα να παρουσιάσω, το ένα είναι δικό μου το άλλο είναι απέξω, αν είχα τη δυνατότητα επιλογής, θα επέλεγα κάτι εβδομαδιαίο σε σχέση με το καθημερινό. Κάτι πολύ διαφορετικό και ανατρεπτικό.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε