Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Κ. Λέχου – Μ. Στρατάκης: Έξι μήνες μαζί στην Κρήτη!

Αν και είναι τρία χρόνια μαζί παραμένουν πολύ ερωτευμένοι. Έξι μήνες μαζί στην Κρήτη ήταν ό,τι έπρεπε για να χαρούν τον έρωτά τους. Πώς τα πέρασαν;

Η Κατερίνα Λέχου και ο Μάνος Στρατάκης είναι μαζί τρία χρόνια αλλά παραμένουν το ίδιο ερωτευμένοι. Είχαν γνωριστεί σε μία κοσμική εκδήλωση και θα έλεγε κανείς πως ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος μολονότι στις αρχές διατηρούσαν φιλικές σχέσεις.

Όπως διαβάζουμε στη Reallife ο Μάνος Στρατάκης κατάγεται από το Ηράκλειο αλλά άνοιξε το γκουρμέ εστιατόριο θαλασσινών που πάντα ονειρευόταν στον Άγιο Νικόλαο. Ονομάζεται ”Ψαράκι” και είναι πολύ δημοφιλές. Όταν η Κατερίνα δέχτηκε την πρόταση να πρωταγωνιστήσει στο Νησί τότε και οι δύο τους ενθουσιάστηκαν πολύ καθώς θα έμεναν μαζί 6 μήνες μιας και τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν όλα στην Κρήτη.

”Έχω πάρει κιλά”, παραπονιόταν η Κατερίνα καθώς ο Μάνος τους έστελνε συνέχεια φαγητά από το εστιατόριό του αλλά και την έβαζε να δοκιμάζει διάφορες κρητικές λιχουδιές. Επίσης προσπάθησε και η ίδια να μάθει να μαγειρεύει κάποια παραδοσιακά φαγητά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε