Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Κ. Λέχου : “Με κούρασαν οι δημοσιογράφοι” !

Η γνωστή ηθοποιός μιλά για την συμμετοχή της στο “Νησί” και όχι μόνο…

Η Κατερίνα Λέχου, ενσαρκώνοντας φέτος την Ελένη στο “Νησί”, απλά επιβεβαίωσε αυτό που όλοι γνώριζαν: ότι είναι μια εξαιρετική ηθοποιός. Δεν δίνει συνεντεύξεις, και έχει κατηγορηθεί γι” αυτό, αλλά θεωρεί ότι πρέπει να έχει κάτι να πει. Παραμένει αφοσιωμένη στην τέχνη της και μέσα από αυτή τη συνέντευξη δίνει τις απαντήσεις της για όλα…

-Μετά “Το Νησί” τι; Θα είναι ίσως η τελευταία μεγάλη παραγωγή της τηλεόρασης;

Δεν είμαι αρμόδια εγώ να το πω αυτό. Δυστυχώς, δεν είναι καλή εποχή για να πεις ότι θα δώσεις τη σκυτάλη σε κάποιους άλλους να συνεχίσουν. Είναι μια παρακαταθήκη, βέβαια.

-Πιστεύετε ότι έγινε άλλοθι για την ποιότητα της τηλεόρασης; Οτι ναι, μεν υπάρχουν τα ριάλιτι και τα φτηνά προγράμματα, αλλά έχουμε και το “καλό” Νησί.

Το θέμα δεν είναι να το χρησιμοποιείς σαν άλλοθι. Το θέμα είναι να υπάρχουν πολλά “Νησιά”. Δεν είναι απαραίτητο πάντα να είναι μια τέτοια ογκώδης παραγωγή που να απαρτίζεται από τόσους ανθρώπους. Ο Χίτσκοκ έλεγε ότι για να κάνω μια καλή ταινία δεν χρειάζεται να έχω πάντα πολλά λεφτά. Αυτό σε έναν βαθμό ισχύει. Δηλαδή, μπορείς να έχεις μια πολύ έξυπνη ιδέα που να μην είναι πολυέξοδη, ανθρώπους που να μπορούν να προετοιμαστούν γι” αυτήν, ένας χρόνος προετοιμασίας που ποτέ δεν μας δίνεται, και να υλοποιηθεί. Υπάρχει και αυτή η δυνατότητα και το λέω γιατί θέλω να ελπίζω σε κάτι. Προσπαθώ να πιέσω τον εαυτό μου να είμαι αισιόδοξη.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε