Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Κ. Λέχου: Το μητρικό μου ένστικτο ξύπνησε και… ξανακοιμήθηκε!

Η Κατερίνα Λέχου εκτός από πανέμορφη είναι και πολύ βαθιά φιλοσοφημένη. Μιλάει για το Νησί, για την οικογένεια και τη ζωή της.

Η Κατερίνα Λέχου είναι μία γυναίκα που κερδίζει τους άλλους όχι μόνο με την ομορφιά της αλλά και με το μυαλό της. Πώς αισθάνεται που πρωταγωνιστεί σε ένα τόσο επιτυχημένο σίριαλ όπως το ”Νησί”; ”Νιώθω πολύ καλά, όχι επειδή συζητά ο κόσμος για τη σειρά αλλά γιατί συμμετέχω σε αυτή. Είμαι υπερήφανη και τυχερή, καθώς δεν έχει ποτέ γυριστεί σειρά εξ ολοκλήρου εκτός έδρας. Είναι μια συνθήκη αυτή που ευνοεί το αποτέλεσμα και τις σχέσεις των ανθρώπων. Ωστόσο, έχω αγωνία για το αποτέλεσμα. Έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει συνταγή της επιτυχίας. Αυτή η δουλειά είναι συνθετική: Μπορεί να γίνονται καλά επιμέρους πράγματα, αλλά η σύνθεση να μην λειτουργήσει. Αυτό μέχρι το τέλος δεν το ξέρεις. Δεν θεωρώ τίποτα κεκτημένο στη ζωή μου κι έτσι πορεύομαι”, δηλώνει στο περιοδικό ΕΓΩ!

Την ηρωίδα που υποδύεται την προσέγγισε αισθαντικά και όχι με λογική. Ουσιαστικά κάνει κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτά που την έχουμε συνηθίσει. ”Δεν υπάρχει καλύτερη πρόκληση για έναν ηθοποιό. Ειδικά στο Νησί, όπου η εξωτερική εικόνα δεν είναι το ζητούμενο. Μέχρι και οι μαύροι κύκλοι στα μάτια φαίνονται και εσύ ξαφνικά νιώθεις ελεύθερος”, λέει χαρακτηριστικά.

Ποια είναι η άποψή της για τον γάμο; ”Προτάσεις γάμου μου έχουν κάνει. Αλλά και ο γάμος είναι μια μεταφυσική ιστορία. Εννοώ αν θα τύχει τη σωστή στιγμή, με το σωστό άνθρωπο που να λειτουργήσει και να πεις εγώ με αυτόν θέλω να ζήσω τη ζωή. Για μένα ο γάμος είναι συζυγία. Είναι δύο άνθρωποι που παλεύουν, γιατί πιστεύουν ότι μέσα από αυτό θα γίνουν καλύτεροι μέχρι το τέλος της ζωής τους”, ενώ για το μητρικό της ένστικτό δηλώνει: ”Μάλλον κοιμήθηκε με όλα αυτά. Ξύπνησε το καημένο, είδε ότι δεν γίνεται τίποτε και ξανακοιμήθηκε”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε