Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Κ. Μαρτάκης στο TLIFE: ” Με έχουν χουφτώσει πάνω στην πίστα”!

Ο Κώστας Μαρτάκης σε μια απενοχοποιημένη συνέντευξη στο TLIFE, αποκαλύπτει ποιον θεωρεί τον καλύτερο χορευτή στο Dancing και εξομολογείται τους μεγαλύτερους φόβους του…

Στα 16 του  έκλεψε το αυτοκίνητο του πατέρα του για να πάει βόλτα την κοπελιά του και το θεωρεί το πιο… ρομαντικό και υπερβολικό που έχει κάνει μέχρι τώρα στη ζωή του για μια γυναίκα! Δηλώνει μονογαμικός αλλά επιμένει ότι το σεξ είναι εξάρτηση! “Το σεξ είναι σαν το φαγητό, δεν ζεις χωρίς αυτό”! Προτιμά τις σταθερές σχέσεις αλλά έχει κάνει one night stand μια δυο φορές! Θεωρεί το Dancing δύσκολη υπόθεση ενώ πριν ξεκινήσει νόμιζε ότι να χορεύει 1,5 λεπτό κάθε Κυριακή  θα ήταν το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου. Απέφυγε ευγενικά να απαντήσει ποιος θα είναι ο νικητής του Dancing with the stars2 αλλά δήλωσε ότι είναι φοβερή χορεύτρια η Ελεονώρα Μελέτη και ότι τον έχει εντυπωσιάσει ο Νάσος Γαλακτερός!

Είναι όμορφος και το ξέρει αλλά όταν  τον ρώτησα αν η ομορφιά του του άνοιξε τις πόρτες της showbiz πριν απαντήσει μου είπε: ” Σ΄ ευχαριστώ αλλά ντράπηκα τώρα” … Αυτό αλλά και το γεγονός ότι μου ζήτησε 5  φορές συγγνώμη που άργησε στο τηλεφωνικό ραντεβού μας για την συνέντευξη με έκαναν να σκεφτώ ότι ο Κώστας Μαρτάκης είναι πραγματικά σεμνός και προσγειωμένος… Ευτυχώς είχε κίνηση στο δρόμο και καταφέραμε να κάνουμε τη συνέντευξη μέχρι να φθάσει στο  μαγαζί από όπου θα επέλεγε τα ρούχα που θα φορέσει  στο Ποσειδώνειο

Έχεις “άγριες διαθέσεις” – όπως είναι και ο τίτλος του νέου σου τραγουδιού-  τελευταία, ή είναι η  ιδέα μας;
Γενικά έχω ”Άγριες Διαθέσεις” πλέον στη ζωή μου. Σιγά σιγά λέω ν’ αγριέψω με την καλή έννοια, έχω κάνει αρκετά πράγματα, έχω μάθει άλλα τόσα και τώρα σιγά σιγά θα αρχίσω να διεκδικώ κάποια άλλα. .

.

Οι θαυμάστριες;

Η αλήθεια είναι ότι μου έχουν χυμήξει και στο καμαρίνι και στη σκηνή πολλές φορές. Ακόμα και τώρα συμβαίνει αυτό και νιώθω πάνω στη σκηνή τα χουφτώματα (γέλια), αλλά προσπαθώ να τ’ αποφεύγω, όπως στο Matrix. Μερικές φορές βέβαια, παρόλο που αυτό που κάνω το αγαπάω κι εκείνη την ώρα δουλεύω, είναι λίγο άβολο. Από την άλλη όμως, αυτός ο κόσμος είναι που με ”ανεβάζει” και τον ευχαριστώ πάρα πολύ, που έρχεται και με βλέπει, αγοράζει δίσκους μου. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι θα κάτσουμε να μας… πιάνουνε και παντού, αλλά ο θαυμασμός του κόσμου, ότι σ’ αγαπάει, σε νιώθει δικό του άνθρωπο, είναι όμορφο.

Διάβασε εδώ όλη τη συνέντευξη

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε