Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κ. Μιχαήλ: “Δεν την φοβάμαι τη Χρυσή Αυγή”

Με αφορμή τον ρόλο της πόρνης που υποδύεται στο θέατρο εξέφρασε τις απόψεις της.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ που φέτος πρωταγωνιστεί στα “Κόκκινα φανάρια” και υποδύεται επί σκηνής το σπαραγμό μιας γυναίκας που τόλμησε να πιστέψει στην αγάπη, μίλησε στο “Πρώτο Θέμα” για την απόφαση της να πει το “ναι” στην παράσταση, το γάμο άλλα και τη Χρυσή Αυγή!

“Κόκκινα φανάρια”. Γιατί είπες το “ναι”;

Κατ΄αρχάς επειδή είναι δουλειά του Ρήγου, με τον οποίο συνεργάζομαι άψογα τα τελευταία δύο χρόνια και του οποίου σέβομαι και θαυμάζω την άποψη για τα καλλιτεχνικά πράγματα. Στη συνέχεια επειδή ήταν Εθνικό, που σήμαινε για μένα αποκατάσταση των πραγμάτων και τέλος, διότι ο ρόλος της πόρνης είναι ιδιαίτερα δελεαστικός.

Για να υποδυθείς την πόρνη αρκούν μόνο οι υποκριτικές ικανότητες;

Όχι, για να μη σου πω ότι βλάπτουν κιόλας. Ο ρόλος αυτός απαιτεί ένστικτο και την ικανότητα να καταλάβεις τις ότι αυτές οι γυναίκες, που επιβιώνουν σε ένα τόσο σκληρό ανδρικό περιβάλλον, που τις χρησιμοποιεί για να τις πετάξει μετά, αναπτύσσουν ένα τέτοιο κέλυφος αντίστασης απέναντι στην πρωτόγνωρη ανάγκη του να αγαπήσουν και να αγαπηθούν που δεν σπάει με τίποτα. Γι΄αυτό και επί σκηνής κατάρρευση μου, όταν η ελπίδα της αγάπης ματαιώνεται, είναι τόσο ακραία και συντριπτική που δεν περιγράφεται με λέξεις.

Τη Χρυσή Αυγή, ως θεατρική πόρνη δεν τη φοαβάσαι;

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε